БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ЗАЕДНО ПОМАГАМЕ НА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!

Уважаеми клиенти, скъпи приятели на ХИПОЛЕНД!

Както вече Ви информирахме, ХИПОЛЕНД осъществи еднодневна благотворителна акция в помощ на децата на България, които имат нужда от специализирано и висококвалифицирано болнично лечение. От всички направени покупки на 15 септември, във всички магазини на веригата в София и в страната, ние отделихме по 1/един/ лев, който да дарим за закупуване на болнична апаратура за специализирано детско отделение, в което се лекуват болни деца от цялата страна. В резултат на Вашата активност, на 15 септември бяха отчетени точно 5894 касови бона. Респективно сумата, която отчисляваме за дарителската кауза е 5894лв. За да се закупи модерна медицинска техника за високоспециализирано лечение, ХИПОЛЕНД ще инвестира и допълнителни средства, за които ще Ви информираме, когато изберем болницата и апаратурата.

Как ще процедираме оттук нататък? В най-кратки срокове ще се свържем с Министерството на здравеопазването, за да ни насочат експертите му кои болници със специализирани детски отделения с национално значение имат нужда от обновяване на медицинската апаратура. Следва закупуването на самата апаратура, изцяло от ХИПОЛЕНД, и даряването й на избраното детско отделение. За нас това е най-сигурният начин Вашите и нашите пари да се използват точно по предназначение и наистина да помогнат да бъдат лекувани качествено и ефективно нуждаещи се деца от цялата страна.

Приемете нашата най-искрена благодарност за Вашата съпричастност!  Уверяваме Ви, че ХИПОЛЕНД ще продължава със същата ангажираност и последователност да помага на нуждаещите се от специализирана медицинска помощ деца на България! Нека заедно, с общи усилия, воля и сърце да помогнем на колкото се може повече български деца да оздравеят и да имат пълноценно и безгрижно детство!

 

Благодарим Ви! 

Назад към всички статии