БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ЗА ДЕСЕТИ ПЪТ ХИПОЛЕНД СЕ ПРИСЪЕДИНЯВА КЪМ БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА КАМПАНИЯ БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДАВ началото на м. декември стартира четиринадесето издание на „Българската Коледа“ под егидата на Президента на Република България. Тази година целта е да се съберат средства за осъществяване на прецизна диагностика и оптимално лечение на децата с тежки хронични заболявания. Хиполенд подкрепи каузата с 5 000 лв.

Хроничните заболявания са разнородна група от нарушения в развитието на детския организъм, обикновено вродени или проявяващи се на по-късен. Най-честите от тях са детска церебрална парализа, бронхиална астма, диабет, както и различни поведенчески нарушения. Крайният резултат е изоставане в развитието, нарушени социални умения, изолиране на детето в дома или в болнично заведение далеч от връстниците му. Ранното им диагностициране и правилното им лечение са ключови за максимално добър резултат и социална адаптация впоследствие.

Със своя дарителски жест Хиполенд иска да подкрепи страдащите деца за провеждане на съвременно медикаментозно, хирургично и рехабилитационно лечение. Мисията на компанията е да сбъдва детските желания и вярваме, че здравето е основата това да се случи. 

Назад към всички статии