БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ВТОРИ ХИПОЛЕНД В ПЛЕВЕН!!!

Скъпи приятели на ХИПОЛЕНД от Плевен и региона!

Радостни сме да ви поканим в новия ни дом в ПАНОРАМА МОЛ в Плевен!

В деня на един от най-обичаните християнски празници – Лазаровден, във вашия хубав град официално ще отвори врати нов модерен и уютен търговски център – ПАНОРАМА МОЛ, на площад Иван Миндиликов №1!

 

С богата и разнообразна програма за малки и големи и, разбира се, с много подаръци за децата, осигурени от Хипо, на 12 април, събота, точно в 10.30 часа ПАНОРАМА МОЛ ще посрещне най-нетърпеливите си първи клиенти! На втори етаж в този търговски рай се намира нашият втори обект в града!

 

В навечерието на светлите Великденски празници ще имате възможност да се възползвате от топ предложенията ни за вашите деца в нов, по-голям и по-уютен ХИПОЛЕНД. Не пропускайте да зарадвате детето си и с ново колело за лятото, като го закупите сега, с 15% намаление! ХИПОЛЕНД в ПАНОРАМА МОЛ в Плевен доразвива най-добрите стандарти, запазена марка на веригата. Целта ни е както да предлагаме най-новото и най-качественото на пазара на детски стоки, така и да превърнем пазаруването в ХИПОЛЕНД в приятно изживяване. Прекрачвайки нашия праг, вие попадате във вълшебния свят на детството. Тук се срещате с принцесите, феите и русалките на DISNEY, с Мечо Пух и Мики Маус, с колите на MAISTO, с любимите LEGO и Костенурките Нинджа и с още хиляди и хиляди играчки – мечта на всяко дете.

 

Погрижили сме се и за бъдещите родители. Вие можете да избирате измежду огромното разнообразие от стоки за вашето бебе, както на най-престижните европейски марки, така и на популярните български брендове. Очакваме ви! На 12 април, събота, в ПАНОРАМА МОЛ, отваряме точно в 10.30 часа!

 

Назад към всички статии