БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Волейболен клуб ЦСКА и Хиполенд заедно за нови победи

Днес, на официална пресконференция, ХИПОЛЕНД бе представен на спортната общественост като новият генерален спонсор на Волейболен клуб ЦСКА. Веригата ни,  в лицето на изпълнителния си директор Мариан Колев и ВК ЦСКА подписаха договор за дълготрайно сътрудничество, с което се поставя начало на нов шампионски проект.

В краткосрочен план основната цел е ВК ЦСКА да се превърне в еталон за спортен клуб такъв, какъвто хилядите червени фенове биха искали да бъде.

Освен генерален спонсор, г-н Колев ще бъде и част от ръководството на ВК ЦСКА, като, с огромния си опит, неговият принос ще бъде безценен за възраждането на любимия клуб. „Хиполенд“ ще осигури така необходимото финансово спокойствие, чийто резултат, сигурни сме, ще бъдат съвсем скорошните успехи на отборите. Веригата ни ще подпомага финансово всички подразделения на армейския волейбол – мъжкия и женския представителни отбори и детско-юношеската школа на клуба. Като компания с фокус върху търговията с детски стоки и бизнес, насочен към децата, вярваме, че с наша помощ именно от детско-юношеската школа на ЦСКА ще стартират шампионския си път бъдещите звезди не само на армейския волейбол, но и на националния ни отбор. „Хиполенд“ също така ще вложи сериозни суми и за реновирането и модернизирането на спортно-техническата база на отбора.

„Взех решение „ХИПОЛЕНД“ да стане генерален спонсор на волейболните отбори на ЦСКА по три причини. Първо, аз съм заклет цесекар, откакто се помня. Второ, защото много обичам спорта и много ме боли, че в момента у нас той никак не е в цветущо състояние. И трето, защото ЦСКА има най-силната детско-юношеска волейболна школа. Аз вярвам, че  именно в развитието на  детско-юношеските школи се крие потенциалът за бъдещи спортни успехи, не само на ЦСКА, но и на волейбола като цяло, а и на всеки друг спорт“ , сподели г-н Мариан Колев, Изпълнителен директор на „Хиполенд“. 

 

 

 

ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ

 

САМО ЦСКА!

 

Назад към всички статии