БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Вие спечелихте! Теглене на 27.11.2015!

Скъпи наши нови абонати!

Днес, томболата определи поредните 10 нови абонати на специалния ХИПО МЕЙЛ бюлетин, които ще спечелят награда по избор от: MINIONS Мини фигурка, GOLIATH Игра ДИНО ХАПЕ, DISNEY MICKEY MOUSE Спящ плюшен приятел и те са:

  1. Мария Русева  
  2. Петя Димитрова-Илчева 
  3. Дора Петкова  
  4. Петя Ташарова  
  5. ЗДРАВКА  ДИМИТРОВА  
  6. силвия милчева  
  7. Теодора  Сариева  
  8. Павлина Владимирова  
  9. янка петрова добрева   
  10. петър иванов  

 Честито на спечелилите!

 Томболата бе изтеглена посредством:

 

С всеки спечелил от томболата, ще се свържем лично по телефон и имейл за уточняване на предпочитания подарък от 3-те предложени и за начина на получаването му.

 

Ако спечелилия не отговори на обаждането или имейла ни до 7 работни дни от публикуването на имената, губи право да получи наградата си.

 

Спечеленият подарък се получава във физически магазин на ХИПОЛЕНД, посочен от спечелилия, в срок от 7 работни дни от датата на имейла за потвърждение на избор на подарък и на магазин за получаването му,  срещу представяне на принтиран или сниман с телефон имейл за потвърждение, изпратен от[email protected].

 

Ако сте спечелили подарък, но във Вашия град няма ХИПОЛЕНД, ще изпратим Вашата награда на посочения в абонаментната форма адрес, в рамките на 7 работни дни от датата  на имейла за потвърждение на избор на подарък,  по куриер на Спиди АД или Европът 2000 АД.

 

Назад към всички статии