БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Вие спечелихте! Теглене на 18.03.2016!

Скъпи, наши нови абонати!

 

Днес, е време за нашата петъчна томбола за новите абонати на ХИПО МЕЙЛ бюлетина и 10-те късметлии, които печелят награда по избор от: ZING Мини лък ZANO BOW, BARBIE Кукла фея MIX & MATCH, CLEMENTONI Пъзел БЕЛОГРАДЧИШКИТЕ СКАЛИ, са:

 

  1. Мария Маджарска 
  2. Магдалена Иванова 
  3. Николай Павлов 
  4. Любомир Илиев 
  5. Цветомира Борисова 
  6. милка пламенова 
  7. Цветелина Терзиева 
  8. Димитрина Нановска 
  9. Павлина Гълъбова 
  10. Светомира Недева 

 

Честито на спечелилите!

 

Томболата бе изтеглена посредством: 

 

С всеки спечелил от томболата, ще се свържем лично по телефон и имейл за уточняване на предпочитания подарък от 4-те предложени и за начина на получаването му.

Ако спечелилия не отговори на обаждането или имейла ни до 7 работни дни от публикуването на имената, губи право да получи наградата си.

Спечеленият подарък се получава във физически магазин на ХИПОЛЕНД, посочен от спечелилия, в срок от 7 работни дни от датата на имейла за потвърждение на избор на подарък и на магазин за получаването му, срещу представяне на принтиран или сниман с телефон имейл за потвърждение, изпратен от[email protected].

Ако сте спечелили подарък, но във Вашия град няма ХИПОЛЕНД, ще изпратим Вашата награда на посочения в абонаментната форма адрес, в рамките на 7 работни дни от датата на имейла за потвърждение на избор на подарък, по куриер на Спиди АД или Европът 2000 АД.

Назад към всички статии