БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Вие спечелихте! Теглене на 16.10.2015!

Скъпи наши нови абонати!

 

И тази седмица ще зарадваме 10-ма от абониралите се за специалния ХИПО МЕЙЛ бюлетин, които ще спечелят награда по избор от: TMNT Направи си сам Костенурка-Мутант, Летяща фея Star Fly, Goliath Чайка за късмет, Игра Trinominos Delux. Томболата на 16.10.2015г. определи следните печеливши:

 

  1. Деница Петкова 
  2. Радослава Ангелова 
  3. Юлия Бенова 
  4. irena petrova
  5. Мариана Иванова 
  6. Тоня Делева
  7. Теодорина Тодорова 
  8. Ваня Иванова 
  9. Йордан Йорданов 
  10. Маргарита Султанова-Самуилова

 

Честито на късметлиите!

Томболата бе изтеглена посредством:

 

С всеки спечелил от томболата, ще се свържем лично по телефон и имейл за уточняване на предпочитания подарък от 4-те предложени и за начина на получаването му.

 

Ако спечелилия не отговори на обаждането или имейла ни до 7 работни дни от публикуването на имената, губи право да получи наградата си.

 

Спечеленият подарък се получава във физически магазин на ХИПОЛЕНД, посочен от спечелилия, в срок от 7 работни дни от датата на имейла за потвърждение на избор на подарък и на магазин за получаването му,  срещу представяне на принтиран или сниман с телефон имейл за потвърждение, изпратен от[email protected].

 

Ако сте спечелили подарък, но във Вашия град няма ХИПОЛЕНД, ще изпратим Вашата награда на посочения в абонаментната форма адрес, в рамките на 7 работни дни от датата  на имейла за потвърждение на избор на подарък,  по куриер на Спиди АД или Европът 2000 АД.

 

 

Назад към всички статии