БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Вие спечелихте! Теглене на 09.10.2015!

Скъпи наши нови абонати!

 

Вече са ясни 10-та късметлии, абонирали се за специалния ХИПО МЕЙЛ бюлетин, които бяха определени чрез томбола на 09.10.2015г. Награда по избор от TMNT Направи си сам Костенурка-Мутант, Летяща фея Star Fly, Goliath Чайка за късмет, Игра Trinominos Delux, ще изберат:

 

  1. Елена Андреева 
  2. Росица иванова 
  3. Марияна Кючукова 
  4. Селиме Гаджалова 
  5. Ирена Стоянова
  6. Angel Ivanov 
  7. Албена Манчева 
  8. Иван Павлов 
  9. Деница Иванова 
  10. Лилия Георгиева 

 Честито на късметлиите тази седмица!

 

С всеки спечелил от томболата, ще се свържем лично по телефон и имейл за уточняване на предпочитания подарък от 4-те предложени и за начина на получаването му.

Ако спечелилия не отговори на обаждането или имейла ни до 7 работни дни от публикуването на имената, губи право да получи наградата си.

Спечеленият подарък се получава във физически магазин на ХИПОЛЕНД, посочен от спечелилия, в срок от 7 работни дни от датата на имейла за потвърждение на избор на подарък и на магазин за получаването му,  срещу представяне на принтиран или сниман с телефон имейл за потвърждение, изпратен от[email protected].

Ако сте спечелили подарък, но във Вашия град няма ХИПОЛЕНД, ще изпратим Вашата награда на посочения в абонаментната форма адрес, в рамките на 7 работни дни от датата  на имейла за потвърждение на избор на подарък,  по куриер на Спиди АД или Европът 2000 АД.

 

Назад към всички статии