БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Вие спечелихте! Теглене на 06.11.2015!

Скъпи наши нови абонати!

Вече са ясни първите 10 късметлии от томболата за нови абонати на специалния ХИПО МЕЙЛ бюлетин, които ще спечелят награда по избор от: MINIONS Мини фигурка, GOLIATH Игра ДИНО ХАПЕ, MICKEY MOUSE Спящ плюшен приятел. Това са:

  1. Вяра Атанасова
  2. Александър Алексов 
  3. Мария Иванова 
  4. Борислав Генов 
  5. илияна котева
  6. христина димитрова 
  7. Невена Пощарова
  8. Александрина Тасева 
  9. Цветанка Тарапанова 
  10. Ина Божанова

Честито на късметлиите!

Томболата бе изтеглена посредством:

С всеки спечелил от томболата, ще се свържем лично по телефон и имейл за уточняване на предпочитания подарък от 3-те предложени и за начина на получаването му.

Ако спечелилия не отговори на обаждането или имейла ни до 7 работни дни от публикуването на имената, губи право да получи наградата си.

Спечеленият подарък се получава във физически магазин на ХИПОЛЕНД, посочен от спечелилия, в срок от 7 работни дни от датата на имейла за потвърждение на избор на подарък и на магазин за получаването му,  срещу представяне на принтиран или сниман с телефон имейл за потвърждение, изпратен от [email protected].

Ако сте спечелили подарък, но във Вашия град няма ХИПОЛЕНД, ще изпратим Вашата награда на посочения в абонаментната форма адрес, в рамките на 7 работни дни от датата  на имейла за потвърждение на избор на подарък,  по куриер на Спиди АД или Европът 2000 АД.

 

Назад към всички статии