БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Вие спечелихте! Теглене на 04.12.2015!

Скъпи наши нови абонати!

В днешния ден, повод за усмивка ще има за поредните 10 спечелили, от нашата томбола за нови абонати на специалния ХИПО МЕЙЛ бюлетин, които ще изберат награда по избор от: I DO 3D писалка за моделиране, FUNVILLE Занимателна игра Бесенка, DISNEY MICKEY MOUSE Спящ плюшен приятел. Това са:

  1. Десислава Славчева 
  2. Кристияна Хаджиева 
  3. бРАНИМИРА нИКОЛОВА 
  4. Мартина Цонева 
  5. Християна Христова-Слишкова 
  6. Юлия Божинова 
  7. Христина Петрова 
  8. Станислава Георгиева 
  9. Валентина Христова 
  10. Надежда Костова 

Честито на спечелилите!

Томболата бе изтеглена посредством:

С всеки спечелил от томболата, ще се свържем лично по телефон и имейл за уточняване на предпочитания подарък от 3-те предложени и за начина на получаването му.

Ако спечелилия не отговори на обаждането или имейла ни до 7 работни дни от публикуването на имената, губи право да получи наградата си.

Спечеленият подарък се получава във физически магазин на ХИПОЛЕНД, посочен от спечелилия, в срок от 7 работни дни от датата на имейла за потвърждение на избор на подарък и на магазин за получаването му, срещу представяне на принтиран или сниман с телефон имейл за потвърждение, изпратен от[email protected].

Ако сте спечелили подарък, но във Вашия град няма ХИПОЛЕНД, ще изпратим Вашата награда на посочения в абонаментната форма адрес, в рамките на 7 работни дни от датата на имейла за потвърждение на избор на подарък, по куриер на Спиди АД или Европът 2000 АД.

 

Назад към всички статии