БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Вие спечелихте! Теглене на 02.10.2015!

Скъпи наши нови абонати!

Предполагаме, че очаквате с нетърпение резултатите от томболата за абониралите се за специалния ХИПО МЕЙЛ бюлетин. Днес, 02.10.2015г. томболата определи следните 10-ма печеливши, които ще изберат награда по избор от TMNT Направи си сам Костенурка-Мутант, Летяща фея Star Fly, Goliath Чайка за късмет, Игра Trinominos Delux:

 

  1. Борисава Атанасова 
  2. ивайло иванов 
  3. красимира стойковс 
  4. Янка Крумова 
  5. Борислава Пъжева 
  6. Любомира Дачкова
  7. Емануела Несторова 
  8. Цонка Стефанова 
  9. RAJNA ZLATANOVA 
  10. Гaлинa Георгиевa 

Томболата бе изтеглена посредством:

 

 

С всеки спечелил от томболата, ще се свържем лично по телефон и имейл за уточняване на предпочитания подарък от 4-те предложени и за начина на получаването му.

Ако спечелилия не отговори на обаждането или имейла ни до 7 работни дни от публикуването на имената, губи право да получи наградата си.

Спечеленият подарък се получава във физически магазин на ХИПОЛЕНД, посочен от спечелилия, в срок от 7 работни дни от датата на имейла за потвърждение на избор на подарък и на магазин за получаването му,  срещу представяне на принтиран или сниман с телефон имейл за потвърждение, изпратен от [email protected].

Ако сте спечелили подарък, но във Вашия град няма ХИПОЛЕНД, ще изпратим Вашата награда на посочения в абонаментната форма адрес, в рамките на 7 работни дни от датата  на имейла за потвърждение на избор на подарък,  по куриер на Спиди АД или Европът 2000 АД.

 

Назад към всички статии