БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Вие спечелихте - седмица 3!

Скъпи наши нови абонати!

 

Отново е понеделник и е време да зарадваме десет от записалите се за специалния ХИПО МЕЙЛ бюлетин през изминалата седмица.  Днес, 06.7.2015г. томболата определи следните печеливши, които ще изберат награда по избор от: Забавна игра MISS KIPIK, HYDRO FORCE Водно оръжие SHARKFIRE или Мини таблет MINNIE MOUSE:

1. Ива Дечева
2. Виктория Джонова
3. Веселка Георгиева
4. Ивелина Рангелова
5. Петя Тодорова
6. Цветелина Георгиева
7. Цветомила Иванова
8. Мария Димитрова-Клашнова
9. Десислава Николова
10. Martin Petrov

 

Честито на късметлиите днес!

Прекрасна седмица и много усмивки Ви пожелаваме!

Томболата бе изтеглена посредством:

 

 

С всеки спечелил от томболата, ще се свържем лично по телефон и имейл за уточняване на предпочитания подарък от 3-те предложени и за начина на получаването му.

Ако спечелилия не отговори на обаждането или имейла ни до 7 работни дни от публикуването на имената, губи право да получи наградата си.

Спечеленият подарък се получава във физически магазин на ХИПОЛЕНД, посочен от спечелилия, в срок от 7 работни дни от датата на имейла за потвърждение на избор на подарък и на магазин за получаването му,  срещу представяне на принтиран или сниман с телефон имейл за потвърждение, изпратен от[email protected].

Ако сте спечелили подарък, но във Вашия град няма ХИПОЛЕНД, ще изпратим Вашата награда на посочения в абонаментната форма адрес, в рамките на 7 работни дни от датата  на имейла за потвърждение на избор на подарък,  по куриер на Спиди АД или Европът 2000 АД.

Назад към всички статии