БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Вие спечелихте - седмица 2!

Скъпи наши нови абонати!

И тази седмица десет от вас, които се абонираха за специалния ХИПО МЕЙЛ бюлетин, ще се радват на своята награда по избор от: Забавна игра MISS KIPIK, HYDRO FORCE Водно оръжие SHARKFIRE или Мини таблет MINNIE MOUSE.

Днес, 29.6.2015г. чрез томбола бяха избрани:

1. Илияна Чиликова                      
2. Ваня Ценова  
3. Адриана Валканова   
4. Габриела Сотирова   
5. Галя Илиева    
6. Илиана Мартинова    
7. Дария Илиева   
8. Пепа Тинкова   
9. Йоана Василева   
10. Ивелина Маринова   

С всеки спечелил от томболата, ще се свържем лично по телефон и имейл за уточняване на предпочитания подарък от 3-те предложени и за начина на получаването му.

Ако спечелилия не отговори на обаждането или имейла ни до 7 работни дни от публикуването на имената, губи право да получи наградата си.

Спечеленият подарък се получава във физически магазин на ХИПОЛЕНД, посочен от спечелилия, в срок от 7 работни дни от датата на имейла за потвърждение на избор на подарък и на магазин за получаването му,  срещу представяне на принтиран или сниман с телефон имейл за потвърждение, изпратен от[email protected].

Ако сте спечелили подарък, но във Вашия град няма ХИПОЛЕНД, ще изпратим Вашата награда на посочения в абонаментната форма адрес, в рамките на 7 работни дни от датата  на имейла за потвърждение на избор на подарък,  по куриер на Спиди АД или Европът 2000 АД.

 

Назад към всички статии