БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Вие спечелихте!

Скъпи наши нови абонати!

 

Вероятно очаквате с нетърпение имената на печелившите от томболата ни тази седмица. Днес, 22.06.2015г. десетима от вас са имали малко повече късмет и печелят подарък по избор: Забавна игра MISS KIPIK, HYDRO FORCE Водно оръжие SHARKFIRE или Мини таблет MINNIE MOUSE:

  1. Krasimira Georgieva
  2. Мария Есентюрк
  3. Мария Иванова
  4. Евгения Казазян
  5. Маринела Терзиева
  6. Огняна Георгиева
  7. Красимира Атанасова
  8. Светла Цонева
  9. Hristo Hristov
  10. Десислава Chukalova

Томболата бе изтеглена посредством:

 

 

С всеки спечелил от томболата, ще се свържем лично по телефон и имейл за уточняване на предпочитания подарък от 3-те предложени и за начина на получаването му.

Ако спечелилия не отговори на обаждането или имейла ни до 7 работни дни от публикуването на имената, губи право да получи наградата си.

Спечеленият подарък се получава във физически магазин на ХИПОЛЕНД, посочен от спечелилия, в срок от 7 работни дни от датата на имейла за потвърждение на избор на подарък и на магазин за получаването му,  срещу представяне на принтиран или сниман с телефон имейл за потвърждение, изпратен от [email protected].

Ако сте спечелили подарък, но във Вашия град няма ХИПОЛЕНД, ще изпратим Вашата награда на посочения в абонаментната форма адрес, в рамките на 7 работни дни от датата  на имейла за потвърждение на избор на подарък,  по куриер на Спиди АД или Европът 2000 АД. 

Назад към всички статии