БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Важно за поръчки от луд петък 21.11.2014 г.

Скъпи приятели на Хиполенд,

 

Благодарим Ви, че направихте своята поръчка на Лудия Петък, 21 ноември, и се възползвахте от нашето специално 25% намаление.

Правим всичко възможно да обработим и изпратим  Вашите поръчки в предварително обещания срок. За съжаление, поради огромния им брой /над 3 500 поръчки!/  и необходимото технологично време за проверка на наличности, очаквайте имейл за потвърждение или коментар към поръчката Ви в срок до 27.11.2014г. /четвъртък/ и доставка в срок до 03.12.2014г.  В случай че тези срокове не Ви устройват, ще Ви разберем и ще отменим поръчката Ви, ако Вие изрично пожелаете това. Моля,  само ни уведомете на [email protected], като отбележите също така и номера на поръчката, която желаете да отмените.

Извиняваме се за закъснението и призоваваме към разбиране и търпение от Ваша страна! Не искаме да Ви подвеждаме, самите ние сме изненадани от огромния интерес към промоцията Луд Петък 2014 и сега си признаваме честно, че не сме в състояние да се справим в предварително обявените срокове за доставка.

Екип на Хиполенд 

Назад към всички статии