БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Важно съобщение за всички габровци!

ХИПОЛЕНД  - МАГАЗИНЪТ ЗА ДЕТСКИ УСМИВКИ – СЕ МЕСТИ В НОВ, ПО-ГОЛЯМ И УЮТЕН ДОМ В ГАБРОВО!

 

Уважаеми клиенти, скъпи приятели от Габрово и региона!

С радост Ви информираме, че любимият магазин на Вашите деца се мести в нов, по-голям и уютен дом  – в най-големия и най-посещаван търговско-развлекателен център в града – Terra Mall, на бул. Могильов 47. ХИПОЛЕНД в Terra Mall отваря врати на

5 ноември 2016г., събота, точно в 10 часа!

ХИПОЛЕНД в Terra Mall се намира на 2-ри етаж и се разполага на 600кв. м. търговска площ. Над 2 пъти по-голям, обновеният Магазин за детски усмивки ще предложи на  габровските деца и родители пълната си гама от продукти за бебето и детето: маркови и лицензирани играчки,  детски обувки, спортни стоки, велосипеди и триколки, акумулаторни коли и мотори, плажни и надуваеми артикули, детски книжки и пособия за ученика -  висококачествени стоки на световни и утвърдени български марки.

А това, което очаква клиента в новия ХИПОЛЕНД, е приказната атмосфера, която ще го върне в детството. Едва прекрачили прага, Вие попадате в чудния свят на играчките, с любимите марки на всички малки момченца и момиченца! Посрещат Ви красавицата BARBIE, за която мечтаят малките дами, и костенурките Нинджа, любими герои на поколения деца. Тук е       чаровницата Маша с верния й приятел Мечока. След това попадате в света на високите скорости в секторите на MAISTO и HOT WHEELS. Феновете на конструирането ще открият голямо разнообразие на модели LEGO, а любителите на пъзелите ги очакват прекрасните тематични серии на CLEMENTONI. И още много, много играчки в два пъти по-големия, приветлив, приказен ХИПОЛЕНД в Terra Mall! А за всички Вас, които решите да ни посетите с децата си и да пазарувате в Хиполенд в деня на откриването 5 ноември, сме подготвили приятна изненада – подарък за спомен за Вашето дете.

Очакваме Ви! 

Назад към всички статии