БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ - ЛУД ПЕТЪК!

Уважаеми клиенти, скъпи приятели на Хиполенд,

Много от вас днес са били силно затруднени да направят поръчки в електронния ни магазин в първия ден на националната ни промоция Луд Петък. Уверяваме ви, че през целия ден не сме спирали, няма и да спрем да работим до пълното отстраняване на техническите проблеми, с голяма вероятност дължащи се на недобронамерена външна намеса, на която се опитваме активно да противодействаме.

Специално за дните на Лудия Петък и с оглед на очакваната многократно по-висока натовареност /и заради епидемичната ситуация/ бяхме предвидили 3 пъти по-мощни сървъри, които да поемат безпроблемно очаквано засиления трафик. Въпреки това сайтът ни и през нощта, и през целия ден днес бе многократно атакуван, което и доведе до невъзможността да поръчвате спокойно.

Най-искрено се извиняваме за създаденото неудобство! Ангажирали сме едни от най-добрите технически специалисти и е въпрос на време електронният ни магазин ни да заработи нормално.

Молим ви за още малко търпение и, за да не разочароваме никого, обмисляме националната промоция Луд Петък да бъде удължена като срок, така че всеки, който в трите обявени дни не е успял да направи своята поръчка с 25% отстъпка, да има възможност да го направи в следващите дни. Следете информацията на нашия сайт и фейсбук страница.

Още веднъж се извиняваме и апелираме за вашето разбиране.

Екип на Хиполенд

 

Назад към всички статии