БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Важна информация за клиенти, пазарували на 18 ноември в Хиполенд!

Уважаеми клиенти, 

На 18.11.2016г. в магазина ни в МОЛ България в гр. София, в клиентски касов бон КБ 79684 е допусната техническа грешка и не е начислена нужната - 25% отстъпка от промоцията "Луд Петък". 

Във връзка с това и, тъй като плащането е било с банкова карта, Хиполенд АД е уведомил обслужващата банка да възстанови сумата от 64,79 лв. (отстъпката, която клиентът  е трябвало да получи за покупките си) по картата на клиента.

 

Поради огромния интерес към нашата национална промоция „Луд Петък“ 2016, огромният брой издадени касови бонове доведе до претоварване на сървърите ни. Възможно е да има и други подобни случаи на грешки от техническо естество. Уверяваме всички наши клиенти, които забележат грешки в сумите на касовите бонове, издадени на 18 ноември, че те ще бъдат поправени по най-бързия начин. На клиенти, пазарували с банкови карти, разликата в сумата на отстъпката ще бъде възстановена по служебен път, обслужващите ни банки вече са уведомени.

Молим клиентите, които са пазарували в брой на 18 ноември, ако забележат грешка или неточност в сумите в касовия бон, да заповядат/с касовия бон/ в най-близкия или в най-удобния им магазин Хиполенд, където грешката ще бъде коригирана.

Списък с фискалните бонове за корекция може да видите тук

Поднасяме искрените си извинения и Ви благодарим, че пазарувате при нас!

Ваш Хиполенд

Назад към всички статии