БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Вашият помощник в клас: играта на италианската марка Clementoni и британския научен музей „Забавна анатомия“

 

Представяте ли си учителите по Човек и природа да влизаха в час с образователна игра в ръка? Вместо обичайните презентации на тема Жива и нежива природа децата да представят любимата си научна игра? Докато чакаме това да се случи, вижте един от новите ни помощници за училище: образователната игра Забавна (Crazy) анатомия. С дизайн от италианската марка Clementoni. Одобрена от самия Музей на науката в Лондон (Science Museum). За всеки велик учен на 7+.

Забавна (Crazy) анатомия на Clementoni

Какво ли би било усещането да пипнете мозъка си? Да разберете защо използваме нищожна част от него? Да научите как контролира нашето тяло, как ни позволява да разграничаваме един аромат от друг, един шум от друг? Как именно той командва емоциите ни (по различен начин при мъжете и жените)? Или как направлява действия, за които не предполагаме, че са в прерогатива му, дишaнeтo например?

C нayчния ĸoмплeĸт Crazy Anatomy вашите деца не само ще си отговорят на подобни въпроси, но и ще създадат cвoй coбcтвeн мoдeл нa чoвeшĸи мoзъĸ. 

Koмплeĸтът cъдъpжa: макет на мoзъĸ и мeждyпpeшлeнни диcĸoвe; дяcна, лява, предна, долна пoлoвина нa чepeпa; чeлюcт; зъби; oчи (да спрем дотук, а?). За експериментите имате под ръка гипc нa пpax, химическия агент ludigol (нарочно няма да обясним какво е); стиĸepи зa oчи; шпaтyлa и мн.др. С този научен комплект детето ще открие сложното устройство на мозъка, докато го сглобява, ще се запознае с неговите функции и ще научи куп забавни факти. Които може би вие, баба, дядо сте усвоили по традиционния начин, но отдавна сте забравили.

За създателите на играта Clementoni & Science Museum

Италианската компания Clementoni умее да представя на децата света на науката чрез игра и вълнуващи опити. Всяка година тя продава над 5 милиона образователни комплекти. Има пазарен дял над 30%. Първият Science Museum в Лондон е открит през XIX век в южен Кенсингтън. Детската галерия отваря врати още през 1931 г. Оттогава до ден-днешен този музей поставя на първо място интересите на „обикновения посетител“, каквито са вашите и нашите любознателни деца, пред тези на специалистите.   

До 3 януари 2022 г. този полезен помощник в училище е с намаление.

Назад към всички статии