БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Twickto: Светът на безкрайната креативност

 

Twickto те предизвиква да откриеш границите на въображението си. Какво би било да нямаш ограничения и да си способен да създадеш велики конструкции? Не ти е необходимо много време. С творчество и фантазия можеш да изградиш стабилен мост, причудлив космонавт или авариен хеликоптер. Организирай турнир с баща си и покажи, че си по-добър в строенето.

Идеята за Twickto възниква през 1995 г. от Герт-Ян де Уайлд, който търси играчки за строене за двамата си малки синове. За идеята си, той споделя: „Исках да се занимават с играчки, с които да изградят представа за симетрия и възможност за надстрояване. Опитах всичко възможно, но не можах да намеря това, което търсех. Така че реших сам да го проектирам.“ Герт-Ян сяда на кухненската маса и създава дизайна на играчките, които се превръщат в Twickto. За двадесет години, идеите му остават заключени от света.

През 2015г., благодарение на сина на Герт-Ян - Робин де Уайлд, плана за Twickto получава втори шанс: „Баща ми ме заведе няколко пъти на международния панаир на играчките Spielwarenmesse в Германия и стигнахме до едно и също заключение: там няма нищо подобно на Twickto. Впоследствие ми хрумна - нека го превърнем в нещо голямо. Сега това е моята амбиция.”

Принципът на строене е много лесен. Със завъртане трябва да свържеш блокчета “Brick” с червените „Twicks“. За някои конструкции ще ти е необходим гаечният ключ Twicktoll.

Марката има осем серии. Убедени сме, че сред тях ще откриеш идеалния за теб комплект. Нека ти представим част от тях.

Серията Creation ти дава свободата да твориш. С Creation 1 можеш да построиш самолет, мост или хеликоптер. Сглоби компактен джет самолет или хидроплан, като необходимите части са ще откриеш в Creation 2.  А ако ти хрумне друга идея, действай смело.

Aviation - премахва всички граници. Безкрайността на небето те предизвиква да развиеш фантазията си и да превърнеш Twickto блокчетата в авиационен шедьовър. Построй мощен „Aviator”, товарен самолет “Cargo” или специалния „Spacecraft” и премини отвъд границите на атмосферата.

Characters те потапя в света на нестандартните герои. Предизвикателството тук е да сглобиш котка, астронавт или „Frogman”. Това не е никак лесна задача и трябва да си максимално концентриран, за да успееш.

На всеки добър строител като теб са необходими електрическа бормашина, винтоверт и кран. С “Construction” имаш възможността сам да сглобиш тези инструменти.

За спешните случаи имаш на разположение високопроходим камион, бъги и хеликоптер. С тях Emergency екипът е сформиран и готов за действие.

Да стъпиш на Марс – мисията възможна. Могъщият свят на колела Vehicles ще те отведе в мистичния свят на червената планета.

Разкрихме ти малка част от Twickto света, но от теб зависи как ще развиеш потенциала си. Ще се радваме, ако споделиш творенията си с нас.

Назад към всички статии