БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

СПЕСТИ 20 ЛЕВА ПРИ ПОКУПКА НА LEGO АРТИКУЛИ НАД 80 ЛЕВА В ЕДИН КАСОВ БОН

Валидност на офертата:

27.03.2017 – 27.04.2017

Условия на офертата:

  • Офертата важи за покупка на LEGO артикул/и в онлайн магазина и във физическите магазини Хиполенд.
  • Офертата важи за всички артикули с марката LEGO /конструктори, облекло, раници и др./, които са налични във верига магазин и Хиполенд и в електронния магазин www.hippoland.net
  •  В периода 27.03 – 27.04.2017г. при покупка/и на LEGO артикул/и на стойност над 80лв. в един касов бон, клиентът получава 20лв. отстъпка. Отстъпката се приспада от общата стойност на избраните LEGO артикул/и при заплащане на касата.

Например, ако клиентът е закупил LEGO артикул/и на обща стойност 88.98лв., отстъпката се приспада от тази стойност и крайната сума, която следва да бъде заплатена от клиента, ще бъде 68,98лв.

  • Офертата се комбинира с отстъпките и при условията, получавани при покупка/и с картите Хипо+ и Хипо ВИП, ХИПО LEGO КЛУБ, както и с други карти за отстъпка, валидни в Хиполенд.
  • Отстъпката, от която се възползват притежателите на карта ХИПО LEGO КЛУБ е 20% за LEGO артикули, които не са в текущо намаление, акция или промоция, и 7% за артикули включени в текущи акции и/или намаления.
  • За периода на валидност на настоящата оферта, LEGO артикул/артикулите ще бъдат маркирани на отделен касов бон

Приспадане на отстъпка от 20лв. при комбиниране с други карти:

Ако сте притежател на Хипо+, Хипо ВИП, ХИПО LEGO КЛУБ, както и на други карти за   отстъпка, валидни в Хиполенд, отстъпката, която ще ползвате за настоящата оферта, е отстъпката, предвидена по съответната карта. Крайната сума, която ще заплатите за избраните от Вас артикул/и, ще се формира като от общата стойност на вашите LEGO покупки над 80лв. в един касов бон се приспаднат, първо, съответната отстъпка по карта и след това се приспаднат 20лв. отстъпка, предвидена в настоящата Оферта, например:

  • Избрали сте един артикул LEGO за 34,98 лв., един артикул LEGO за 47,98 лв. и един артикул LEGO за 22,98 лв., на обща стойност 105,94 лв. При заплащане на касата първо ще бъде приспадната отстъпката, която дава Вашата карта Хипо+,  Хипо ВИП, ХИПО LEGO КЛУБ или други карти за отстъпка, валидни в Хиполенд., а след това ще се приспадне  и отстъпката от 20лв., предвидена в настоящата Оферта.

 

  • В случай че желаете да върнете артикул/и LEGO в добър търговски вид, закупени в периода на Офертата, ще Ви бъде възстановена крайната сума на LEGO артикул/артикулите в касовия бон, след като от нея са приспаднати всички отстъпки, начислени в него.
    • При връщане на артикул, закупен при условията на тази Оферта от онлайн магазина на Хиполенд, е необходимо да изпратите и касовата бележка за цялата покупка. След преизчисляването, ще Ви бъде издадена нова касова бележка.
    • При покупка от онлайн магазина на Хиполенд, артикулите в промоцията НЕ ПОДЛЕЖАТ на отстъпка чл.5., т.5. (подточки 1,2,3) от Общите условия на Хиполенд АД за ползване на интернет магазина www.hippoland.net и за извършване на покупки на стоки през него.
Назад към всички статии