БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Сашо Попов: Този мач го дължим на Мариaн Колев

 Старши треньорът на "червените" Александър Попов коментира утрешния съперник - швейцарския Амрисвил Волей: "Първоначално, при жребия се усмихвахме, че ще играем с швейцарски отбор, защото тази държава може би я свързваме повече с шоколад и други неща, но не толкова с волейбол. Като започнахме да ги проучваме обаче установихме, че са доста сериозен отбор, с петима чужденци и от доста прилично средноевропейско ниво. Тоест, няма да ни бъде никак леко. И не е случайно, че са шампиони на страната си, като през миналия сезон са се преборили в конкуренцията на Лугано, където играеше тогава Теодор Тодоров".

"В ДНК-то на всички, закърмени с идеята ЦСКА, е да искаме да печелим отново срещу отбори като Зенит. Но сме наясно, че трябва да минат доста дни на жестока борба, за да стигнем отново до такива мачове и победи. Най-малкото, защото след последните години разбрахме, че има по-ценни победи от тези на терена, а именно - в ежедневието. Но следващата крачка, която искаме да предприемем е да направим силен отбор, който да се бори в Европа. И това ще бъде възможно, след като намерихме основен спонсор, но и много добър приятел в лицето на Мариaн Колев и фирмата за детски усмивки и играчки "Хиполенд", казва още Сашо Попов.

 Иначе, чисто спортно-технически отборът на ЦСКА е готов за утрешния мач, като вече към тима се присъедини и младежкият национал Пламен Шекерджиев. "Подготвени сме, надявам се всеки един от нас да даде 100 % от това, на което е способен и да продължим напред в Европа. Искаме да върнем ЦСКА във волейболния елит на Европа", категоричен е капитанът на тима Ивайло Стефанов.

 За утрешния мач в Арена Армеец от ЦСКА са поканили всички деца, както от детско-юношеската школа на клуба, така и от спортното училище "Ген. Вл. Стойчев", с което си партнира успешно през годините. Най-малките фенове ще бъдат настанени в специално обособена трибуна, която ще бъде наречена "Трибуна Хиполенд". Най-малкото, защото този мач в Арена Армеец нямаше да бъде възможен без голямата подкрепа на основния спонсор на ЦСКА през този сезон.

 Мачът ЦСКА - Амрисвил утре от 19:00 ч ще бъде предаван пряко по БНТ HD

ИЗТОЧНИК: SPORTAL.BG 

Назад към всички статии