БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

С ХИПОЛЕНД В ЛЕГОЛЕНД! ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ, ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ!!!

Скъпи фенове на Лего, скъпи приятели на Хиполенд!

Дойде дългоочакваният от всички нас момент – тегленето на трите големи награди в нашия конкурс „С Хиполенд в Леголенд“! 

Кой ще посети мястото, където всичко е построено с LEGO блокчета, ще разберем на 31 януари, вторник, от 16:00 ч. Тогава Хипо  ще изтегли тримата LEGO щастливци, които ще спечелят семейна екскурзия до Леголенд. Томболата ще се състои в магазин Хиполенд в България мол в София, в присъствието на нотариус, и ще може да се гледа в реално време чрез Facebook Live. Имената на тримата щастливци ще бъдат обявени на фейсбук страницата ни на следващия ден.

От април до края на декември миналата година малки и големи участници мереха LEGO сили, за да сбъднат голямата си мечта - екскурзия до Леголенд в Германия. В конкурса взеха участие 1237 снимки, на които ни представихте  вашите творчески LEGO конструкции от поне 300 части. Всички те се състезаваха както за атрактивните ни месечни награди, така и за Голямата награда - пътешествие до мястото, където тухличките оживяват, а мечтите се сбъдват.
В периода на състезанието подарихме 54 изключително редки и ценни колекционерски конструктора LEGO CREATOR EXPERT,  всеки от по над 900 части. На всеки от 9-те етапа на конкурса шестима щастливци, на база на събрани гласове в онлайн гласуването и оценка от специално жури, печелеха тези редки LEGO находки. Имената им се обявяваха ежемесечно на Фейсбук страницата ни.

Очакваме ви на живо, на нашата фейсбук страница, на 31 януари 2017г., вторник, от 16 часа!!!

LEGO веселбата ще продължи  на 18 февруари, събота, от 14 часа,  на специален LEGO ИВЕНТ под надслов ГОЛЕМИЯТ КОНКУРС – ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ, на голямата сцена на  България Мол в София. Тогава ще връчим официално ваучерите за екскурзиите на тримата късметлии. Разнообразни LEGO игри, състезания, работилници, и, разбира се, много  подаръци и изненади от Хипо ви очакват там, не го пропускайте!  

Очакваме ви на живо, на нашата фейсбук страница, на 31 януари 2017г., вторник, от 16 часа!!!

Назад към всички статии