БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ХИПОЛЕНД ЩЕ ВРЪЧИ СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК НА БЕБЕ НА ГОДИНАТА 2014

 

По традиция, в навечерието на Деня на родилната помощ, инициаторите на на Националната кампания БЕБЕ НА ГОДИНАТА организират церемония по Орисване на Първото българско бебе, родено навръх Новата година.

Бебе на годината 2014г. стана малката Сиана, която  се роди в 0.01 ч. на 1 януари 2014 г. в Стара Загора. Родителите й заедно с нейната по-голяма сестричка, Мирела (4 год.) живеят в старозагорския квартал Казански. 

Първото родено през 2014г. българско бебе ще бъде орисано на 20 януари 2014 г. Министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева ще ориса Сиана - 26-ото БЕБЕ НА ГОДИНАТА и ще й връчи сребърния медальон, символ на кампанията. Домакин на събитието, насрочено за 12.30 ч., е колективът на АГ клиниката на МБАЛ „Проф. Стоян Киркович“ в Стара Загора. На церемонията ще присъства и кметът на града  Живко Тодоров, който ще връчи Акта за раждане на БЕБЕ НА ГОДИНАТА 2014.

 

Идеята за избор на Орисник на БЕБЕ НА ГОДИНАТА се ражда в края на миналото хилядолетие. Според традицията всеки, който е в съприкосновение с бебето през първите 40 дни от неговия живот, притежава магическа власт да придава качества и характеристики от себе си на детето.  Тържественият момент ще бъде съпътстван, разбира се, и от купища подаръци, толкова необходими за покриването на огромните нужди по отглеждането на всяко новородено.

ХИПОЛЕНД  поздравява малката Сияна и й пожелава здраво, щастливо и усмихнато детство! Нашия подарък за нея, всъщност, ще го изберат мама и тати, защото на тях ще връчим ваучера, с който ще могат да пазаруват по свой избор от богатия ни бебешки продуктов микс. И, за да не се почувства 4-годишната кака Мирела пренебрегната в тържествения миг, сме предвидили подарък и за нея-кукла-бебе, за да има и тя своето бебе!

Назад към всички статии