БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ПОРЪЧАЙ СЕГА, ЗА ДА ДОСТАВИМ ПОДАРЪКА ДО КОЛЕДА!

Уважаеми клиенти, скъпи приятели на ХИПОЛЕНД!

Наближава Коледа и всички Вие сигурно вече сте решили как да зарадвате децата си с най-желания от тях подарък. Благодарим Ви искрено, че избрахте или ще изберете ХИПОЛЕНД, за да направите тази Коледа най-усмихнатата с мечтания подарък! Ние ще положим максимални усилия, за да сбъднем Вашите желания! За да бъде това възможно, Ви молим да обърнете внимание на няколко важни съвета от нас:

  • Не всички стоки от богатия продуктов микс на ХИПОЛЕНД са налични в електронния ни магазин и достъпни за поръчка онлайн. Ако Вашето дете си е избрало играчка, която не виждате налична в онлайн магазина, Ви съветваме да посетите най-близкия физически магазин ХИПОЛЕНД.

 

  • Въпреки голямото ни желание да обслужим всички поръчки, направени в онлайн магазина ни, ние сме зависими от куриерските фирми, тяхното работно време, капацитет и срокове за доставка до различни точки на страната.  За да бъдете сигурни, че поръчаната от Вас играчка ще дойде до Коледа, настоятелно Ви съветваме да направите Вашата поръчка онлайн НАЙ-КЪСНО ДО 17 ДЕКЕМВРИ/СРЯДА / ВКЛЮЧИТЕЛНО! За поръчки, направени след тази дата, ние нямаме гаранция за навременна доставка от страна на  куриерските фирми. Възможно е куриерските фирми, с които работим, да доставят поръчки, направени след 17 декември, на 29 и 30 декември.

 

  • Горещо препоръчваме на нашите приятели от София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и от всички останали градове, в които има физически магазини ХИПОЛЕНД, в този напрегнат период  да пазаруват директно от магазините, тъй като от днес електронният магазин на ХИПОЛЕНД ще обслужва приоритетно електронни поръчки на клиенти от населени места, в които няма наш физически магазин. 

Още веднъж Ви призоваваме, не чакайте последния момент! Поръчайте онлайн подарък за детето си до 17 декември или посетете най-близкия до Вас ХИПОЛЕНД!

 

С пожелание за светла и уютна Коледа и много усмивки!

Назад към всички статии