БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ПОРЪЧАЙ СЕГА, ЗА ДА ДОСТАВИМ ПОДАРЪКА ДО КОЛЕДА!

Уважаеми клиенти, скъпи приятели на ХИПОЛЕНД!

Наближава Коледа и всички вие сигурно вече сте решили как да зарадвате децата си с най-желания от тях подарък. Благодарим Ви искрено, че избрахте или ще изберете ХИПОЛЕНД, за да направите тази Коледа най-усмихнатата и щастливата с мечтания подарък! Ние, от своя страна, ще положим максимални усилия, за да сбъднем всяка детска мечта! За да бъде това възможно, Ви молим да обърнете внимание на няколко важни съвета от нас:

Не всички стоки от богатия продуктов микс на ХИПОЛЕНД са налични в електронния ни магазин и достъпки за поръчка онлайн. Ако Вашето дете си е избрало играчка, която не виждате налична в онлайн магазина, Ви съветваме да посетите най-близкия физически магазин ХИПОЛЕНД.

 

Въпреки голямото ни желание да обслужим всички поръчки, направени в онлайн магазина ни, ние сме зависими от куриерските фирми, тяхното работно време, капацитет и срокове за доставка до различни точки на страната.  За да бъдете сигурни, че поръчаната от Вас играчка ще дойде до Коледа, настоятелно Ви съветваме да направите Вашата поръчка онлайн НАЙ-КЪСНО ДО 19 ДЕКЕМВРИ /ЧЕТВЪРТЪК/ ВКЛЮЧИТЕЛНО! За поръчки, направени след тази дата, ние нямаме гаранция за навременна доставка от страна на  куриерските фирми. При възможност и капацитет, куриерските фирми, с които работим, ще доставят поръчки, направени след 19 декември, на 27 и 28 декември.

Още веднъж Ви призоваваме, не чакайте последния момент! Поръчайте онлайн подарък за детето си до 19 декември или посетете най-близкия до Вас Хиполенд!

 

С пожелание за светла и уютна Коледа и много усмивки!

Назад към всички статии