БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Плати 2 гривни LEGO DOTS, вземи 3-та подарък!

Период на офертата: 23.05.2020г.-15.06.2020г.

Влез в пъстрия свят LEGO DOTS, пълен с креативност и забавление с гривните на LEGO DOTS! Момичетата могат да измислят различни начини да се изразят чрез своите гривни на LEGO DOTS многократно, защото те могат да ги украсяват отново и отново. Няма правила с тези комплекти, просто изчистени LEGO гривни, цветни плочки и детско въображение. Любителите на изкуствата и модата могат да се гмуркат и да създават нещо ново в движение, след което да го препроектират по всяко време.

 

Общи условия за офертата „Плати 2 гривни LEGO DOTS, вземи 3-та подарък!

Офертата важи за верига магазини ХИПОЛЕНД в цялата страна, както и при покупка от онлайн магазина www.hippoland.net, за периода: 00:00ч. на 23.05.2020г. до 23:59ч. на 15.06.2020г.

Офертата е валидна до края на периода или до изчерпване на предназначените количества за промоцията. Възможно е изчерпване на количествата преди края на кампанията. ХИПОЛЕНД не гарантира постоянна наличност на всички артикули от марката LEGO DOTS във физическите магазини ХИПОЛЕНД.

ΠOЛEHД нe гapaнтиpa изpичнo нaличнocттa нa cтoĸaтa ĸъм мoмeнтa нa пpиĸлючвaнe нa пopъчĸaтa! B cлyчaй нa мeждyвpeмeннo изчepпaнa нaличнocт, щe ce cвъpжeм c Bac cвoeвpeмeннo!

Офертата не се комбинира с отстъпките, получавани при покупка с карти Хипо+ и Хипо ВИП, както и с други карти за отстъпка, валидни в Хиполенд.

При изчерпан артикул от вече направена поръчка онлайн на 2 или повече артикула, следва:

Ако поръчката не може да бъде изпълнена за 2 или повече артикула и не са изпълнени условията на промоцията, офертата подарък на една гривна LEGO DOTS ще важи при заместването му с друга гривна от серията LEGO DOTS.

Ако поръчката не може да бъде изпълнена за 2 или повече артикула (поради нежелание на клиента да замести изчерпан артикул с друг наличен от серията LEGO DOTS) и не са изпълнени условията на промоцията, клиентът ще получи само избраният артикул на LEGO DOTS, без подарък гривна на LEGO DOTS.

При онлайн поръчка на 2 или повече гривни на LEGO DOTS клиентът добавя в количката 3 гривни от серията LEGO DOTS, без значение модела и комбинацията на гривните, третата гривна е подарък. При завъшване на онлайн поръчката, цената на третата гривна LEGO DOTS ще се извади от общата стойност на цялата поръчка.

При връщане на артикул, закупен от онлайн магазина или някой от физическите магазини на ХИПОЛЕНД, при условията на тази промоция, е необходимо да изпратите/представите касовия бон за цялата покупка. След преизчисляването й, ще Ви бъде издаден нов касов бон.

При покупка от онлайн магазина на Хиполенд, артикулите в настоящата промоцията не подлежат на отстъпка по чл.5., т.5. (подточки 1,2,3) от Общите условия на Хиполенд АД за ползване на интернет магазина   www.hippoland.net    и за извършване на покупки на стоки през него

Разгледай всичките ни LEGO DOTS предложения тук.

Назад към всички статии