БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Пазарувай с 10% отстъпка в Хиполенд с карта „100 сърца за ЦСКА“ – 4

Всеки, притежател на картата „100 сърца за ЦСКА“-4, ще пазарува в следващата 1 година с 10% всички стоки от богатия продуктов микс на Хиполенд ( с изключение на стоките, включени в текущи акции, промоции и намаления, обявени в магазините).

За поредна година ВК ЦСКА издаде карта за отстъпки „100 сърца за ЦСКА“ . Хилядите фенове на ЦСКА ще могат да се възползват от отстъпки в над 200 търговски обекта на над 60 отделни фирми, в цялата страна. Последните няколко години ВК ЦСКА премина през тежък период, но благодарение на инициативите, в рамките на кампанията „100 сърца за ЦСКА“, съхрани автентичността си, спортните си резултати и достойнството си. Основна заслуга за това имат безчетните лоялни фенове, които не предадоха отбора нито за миг.

 

Условия за ползване на „Карта 100 сърца за ЦСКА“ – 4

 

През 2017г. картата „100 сърца за ЦСКА“ – 4 е в три различни варианта:

  • Бронзова карта с цена 30лв, която дава отстъпки във всички търговски обекти, включени в картата
  • Сребърна карта с цена 50лв, която дава отстъпки във всички търговски обекти, включени в картата, както и 50% отстъпка от цената на билетите за домакинските мачове на представителните отбори на ВК ЦСКА. Когато мачовете са в зала „Арена Армеец“, с цел да се избегнат злоупотреби, притежателите на сребърна карта ще могат да закупят с намаление билети от офиса на ВК ЦСКА в зала „Васил Симов“.
  • Златна карта с цена 200лв, която дава отстъпки във всички търговски обекти, включени в картата и свободен достъп до домакинските мачове на представителните отбори на ВК ЦСКА.

Златната карта, при желание на притежателя, ще има възможност за персонализация, чрез изписване на името му.

 

Картата е с валидност до края на декември 2017.

 

Пълна информация за карта „100 сърца за ЦСКА” - 4 можете да получите в клубния сайт на ВК ЦСКА www.cskavolley.org, в онлайн магазина www.cskacard.com, на e-mail: [email protected] или в офиса на Волейболен клуб ЦСКА на адрес:

гр. София, бул. “Асен Йорданов” № 1, комплекс Червено Знаме, Волейболна зала “ ЦСКА – Васил Симов”, както и на телефон 0896668889.

Назад към всички статии