БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Общи условия за пазаруване във физическите магазини ХИПОЛЕНД на ЛУД WEEKEND, 14.05. – 16.05.2021г. /петък, събота, неделя/

Мили приятели,

В отговор на огромния интерес към националната промоция на ХИПОЛЕНД ЛУД WEEKEND, за ваше улеснение даваме няколко кратки отговора какво точно може или, съответно, няма да е възможно да се случи на Лудия Weekend:

 

1.  Какво ще се случи на Лудия Weekend?

Тази година пролетната промоция Луд Weekend в Хиполенд ще е цели 3 дена – от 14.05. до 16.05. 2021г. включително. Абсолютно цялата стока, налична в магазините ХИПОЛЕНД на 14.05., 15.05. и 16.05.2021г., ще се продава с 25% отстъпка при покупка на стойност над 5лв. в един касов бон.

2.  Колко време ще трае тази „лудост“?

От петък до неделя, 14.05. – 16.05.2021г.

ВНИМАНИЕ! За всеки магазин работното време е различно. За удобство можете да проверите на: https://www.hippoland.net/store-locator

3.  Ако на Лудия Weekend се свърши това, което съм си избрал, а аз не съм успял да го купя, какво да правя?

Избери си друго или посети другите магазини ХИПОЛЕНД в твоя град, ако има такива. Можеш да опиташ да поръчаш и онлайн на www.hippoland.net, ако не ти е проблем да чакаш обработка и предаване на куриер до 31.05.2021г.

4.  Има ли гаранция, че през трите дни на Лудия Weekend постоянно ще се зарежда стока?

Бихме искали, но е практически невъзможно. Гарантираме, че в началото на промоцията всички рафтове ще са пълни със стока. Ще направим всичко по силите си, така че да доставяме изчерпана стока във всеки от трите дни към повечето магазини.

5. Ще се комбинира ли отстъпката от 25% с други карти за отстъпка/лоялност, които важат в ХИПОЛЕНД?

В  дните на Лудия Weekend ще се пазарува само с 25% отстъпка. На 14, 15 и 16 май не са валидни никакви карти (Хипо +, Хипо VIP, Хипо LEGO Клуб и др.) за отстъпки, които приемаме в другите  дни на годината.

6. Мога ли да закупя ваучер с 25% отстъпка?

В тези 3 дена ваучери няма да се продават.

7. Мога ли да пазарувам в дните на Лудия Weekend с предварително закупени ваучери?

Да, можете, в дните на Лудия Weekend можете да заплатите покупките си с предварително закупени ваучери.

8.  Има ли ограничение колко бройки ще купя?

Да. В дните на Лудия Weekend можете да закупите до 3 броя от един артикул.

9.  Мога ли, ако нещо се е свършило, да го капарирам на Лудия Weekend, а да го взема после?

По време на Лудия Weekend не се допуска капариране на стока. Изключения може да се направят единствено по преценка на управителя на магазина и след потвърждение на доставчика за наличности от търсените артикули.

 

10.  Мога ли на Лудия Weekend да си платя изцяло някоя стока, която се е изчерпала, и да си я взема след няколко дни?

Не можеш. 25-процентовата отстъпка важи само за наличната стока и само на 14.05., 15.05. и 16.05.2021г.

 

11.  Капарирал съм нещо преди време и искам да го взема на Лудия Weekend с отстъпка. Може ли?

В деня на Лудия Weekend предварително капарирана стока няма да се продава.

12. Мога ли да заменя неповреден и в добър търговски вид продукт, закупен на Луд Weekend от магазин на Хиполенд?

Независимо, че ЗЗП не го изисква от нас, даваме съгласието си да замените неупотребяван и в добър търговски вид продукт, закупен на Луд Weekend от магазин на Хиполенд, за друг по ваш избор. Това може да стане само срещу предоставяне на оригинален касов бон за покупката. Новоизбраният продукт следва да бъде на стойността на касовия бон /или на по-висока стойност и доплащане на разликата в цената/, в рамките на един календарен месец от датата на покупката. На новоизбрания продукт отстъпка не се начислява и той се таксува на текущата си цена към момента на замяната. Пари за направена на Луд Weekend покупка не се връщат.

 

 Възможно е изчерпване на количествата!

 Хиполенд не гарантира постоянна наличност във всичките си магазини за целия период на промоцията.

Във връзка с епидемичната обстановка в страната ви уверяваме, че ще направим всичко по силите си, за да осигурим безопасното ви пазаруване. Всеки от нашите магазини, с оглед на квадратурата си, ще допуска различен максимален брой клиенти по едно и също време, ясно обозначен чрез информационна табела на входа на обекта.

 

Назад към всички статии