БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Общи условия за пазаруване в онлайн магазина на ЛУД ПЕТЪК/17.05.2019 в ХИПОЛЕНД!

Мили приятели,

И тази година нашата национална промоция “Луд Петък” на 17.05.2019г. ще се проведе и в онлайн-магазина. Всички наши клиенти, които предпочитат да пазаруват по този начин, ще могат да се възползват от специалното намаление от 25% на всички стоки, достъпни за поръчка в онлайн-магазина на Хиполенд.

В отговор на огромния интерес към Лудия Петък, ХИПО дава няколко кратки отговора какво точно може или, съответно, не може да се случи на Лудия Петък, които представяме тук, за ваше улеснение:

1.  Какво ще се случи на Лудия Петък?

Всички продукти, достъпни за онлайн-поръчка в интернет магазина на Хиполенд в петък, на 17.05.2019г., ще се продават с 25% отстъпка. Напомняме, че част от асортимента ни ще бъде налична само във физическите магазини, а артикулите от този асортимент – изрично обозначени  на сайта ни. Причините даден артикул да не бъде достъпен за онлайн-поръчка са няколко:

- ограничена наличност на тази стока, което може да доведе до нейното изчерпване още в началото на деня Луд Петък. Това ще огорчи част клиентите ни, които ще си поръчат същата стока, когато тя вече ще е изчерпана;

- голям асортимент от цветове или различни герои от определени серии, което ще повиши риска да ви бъде доставен различен от предпочетения от вас артикул.

На Лудия Петък всички стоки в текущи намаления/промоции ще бъдат с допълнителна 25% отстъпка от вече намалената цена.

2.  Колко време ще трае тази „лудост“?

През целия ден, петък, 17.05.2019г., от 00:00ч. до 23:59ч. ще можете да направите своята онлайн-поръчка на www.hippoland.net.

3.  Аз съм регистриран потребител и ползвам отстъпка 3%, 5% или 7%. Ще важи ли отстъпката ми в този ден?

Не. Пазарувате само с предвидената за този ден 25% отстъпка.

4.  Има ли ограничение колко бройки ще поръчам?

Да. Максималното количество, което можете да поръчате от даден артикул на 17.05.2019г., е 5 броя. Напомняме, че Лудия Петък е промоция, предназначена за крайните потребители, а не за търговци на едро. Всеки търговец на едро може да се свърже с нас преди или след Лудия Петък, за да договори своите условия. Поръчки, направени от търговци на едро в деня на Лудия Петък, няма да се приемат.

5.  Трябва ли аз да Ви звъня или Вие да ми звъните за потвърждаване на поръчката и как да разбера, че успешно сте получили поръчката ми?

 

Ако сте го видели, можете да бъдете сигурни, че вашата поръчка е постъпила в системата. Съветваме ви, за всеки случай, да запишете номера на поръчката. Ако след завършване на поръчката не видите горепосочения екран, значи има проблем и трябва да направите поръчката си отново.

Не очаквайте телефонно обаждане за потвърждение на поръчката! Системата ще изпрати автоматично  потвърждение за постъпила поръчка на имейл адреса, който сте посочили. Ако имейл адресът е грешен или пощенският ви сървър има прекалено силни антиспам защити, има вероятност да не получите потвърдителния имейл от нас или той да попадне в спам-папката ви. Липсата на потвърдителен имейл не означава, че поръчката ви не е получена. Ако сте видели финалния потвърдителен екран, бъдете сигурни, че поръчката ви е постъпила в системата.

6.  За колко време ще бъде доставена поръчката, която съм направил на 17.05.2019г.?

Поради очаквания огромен брой поръчки от цялата страна и необходимостта от повече технологично време за тяхната обработка, всички поръчки, приети между 00:00ч. и 23:59ч. на 17.05.2019г., ще се доставят в срок до 31.05.2019г.

7. От коя куриерска фирма да очаквам пратката си?

Хиполенд работи с куриерските фирми СПИДИ, РАПИДО и ЕВРОПЪТ. Поръчката ви ще бъде изпратена с  една от тези фирми. Изборът на фирма за доставка не е по желание на клиента, а е наше решение. В момента, в който поръчката ви се обработи и тръгне към вас, ще получите автоматичен имейл от коя от трите фирми да очаквате пратката, както и номер на товарителница на съответната фирма. Ако сте избрали опцията за доставка „офис на СПИДИ“, тогава ще получите пратката си по СПИДИ до техен офис и те би следвало да ви уведомят със СМС, когато тя пристигне в офиса им. Практиката обаче показва, че това не винаги се случва. Затова ви препоръчваме 3-4 дни, след като получите автоматичния имейл с номера на товарителницата, да проверите в избрания от вас офис на СПИДИ, без да чакате СМС от тях. Служителите на онлайн магазина на Хиполенд не разполагат с информация за движението на вашата поръчка, след като тя бъде предадена на куриерите.

8.  Има ли вероятност поръчката ми, направена на Лудия Петък, да не бъде изпълнена?

Да. Съществува малка вероятност артикул, поръчан на 17.05.2019г. между 00:00ч. и 23.59ч., да бъде изчерпан в цялата верига Хиполенд по време на Лудия Петък. В този случай ще бъдете информирани с имейл или телефонно обаждане, когато започнем да обработваме поръчката ви в дните след Лудия Петък и ще ви предложим, ако желаете, да си изберете друг артикул, за който ще ползвате 25% отстъпка. В случай че не сме в състояние да изпълним поръчката ви или част от нея, ще се опитаме да се свържем с вас по телефон или имейл. Ако не отговорите до 3 дена след обаждането/имейла, ще анулираме поръчката ви служебно.

9. В какъв срок мога да заменя неповреден и  в отличен търговски вид продукт, задължително придружен с касов бон, закупен на Луд Петък от онлайн магазина на Хиполенд?

Случва се понякога да съберете няколко еднакви подаръка. Независимо че ЗЗП не го изисква от нас, даваме съгласието си да замените неповреден и в отличен търговски вид продукт, закупен на Луд Петък от онлайн магазина на Хиполенд, за друг, по ваш избор. Това може да стане срещу предоставяне на оригинален касов бон. Новоизбраният продукт следва да бъде на стойността на касовия бон /или на по-висока стойност и доплащане на разликата в цената/, в рамките на един календарен месец от датата на получаване на пратката. На новоизбрания продукт отстъпка на се начислява, и се таксува на текущата цена към момента на замяната.

Пример: Платили сте за кукла Х на Луд Петък 100,00 лв-25%, общо 75,00 лв. Желаете да замените кукла Х с количка У на 20/05/2019. Количка У в момента на замяната струва 90 лв. Следователно, вие ще трябва да доплатите за замяната: 90,00 лв-75,00лв, общо  доплащане 15,00 лв. 

Това правило не ограничава правата на клиента по ЗЗП за връщане в 14-дневен срок на продукти, закупени онлайн, както и правото на клиента на рекламация. За тях повече можете да прочетете тук:  https://www.hippoland.net/terms-and-conditions  

10.  Ако направя поръчка на Лудия Петък  и съм платил по банков път или с кредитна карта, но поръчката ми не може да бъде изпълнена частично или изцяло, ще ми бъдат ли върнати парите и в какъв срок?

На 17.05.2019г. плащания по банков път няма да бъдат приемани. Плащания с дебитна или кредитна карта ще бъдат приемани. В случай че заплатите направената на 17.05.2019г. поръчка с кредитна или дебитна карта и се окаже, че част или всички артикули, които сте поръчали, са изчерпани, то ние, след като установим това и влезем във връзка с вас, ще ви възстановим в рамките на 14 дни сумата за изчерпаните артикули или за цялата поръчка, ако я откажете.

Назад към всички статии