БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Общи условия за пазаруване на Hot Wheels кампания " Предизвикателството прието" 25.10.2018 - 15.11.2018

HOT WHEELS КАМПАНИЯ „ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО ПРИЕТО“ В ХИПОЛЕНД

 

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

 

I. Общи условия на Кампанията

1. Настоящите правила за участие уреждат реда и условията за провеждане и участие в Кампанията „HOT WHEELS Предизвикателството прието“ и основно послание „Купи продукти с марката HOT WHEELS в Хиполенд,  на обща стойност над 19лв. и можеш да спечелиш една от  3 000 HOT WHEELS  награди ("Кампанията").

2. Организатори на Кампанията са ХИПОЛЕНД АД и Mattel Inc.

3. Кампанията стартира на 25.10.2018г. и продължава до 15.11.2018г. включително или до изчерпване на предвидените 3000 броя награди.

4. Кампанията се организира и провежда на територията на Република България и важи само и единствено за физическите магазини  ХИПОЛЕНД.

ІІ. Право на участие в Кампанията

5. В Кампанията имат право да участват дееспособни физически лица (Участници), които са навършили 18 години.

6. Участие в Кампанията е възможно при спазване на настоящите Правила и Условия.

7. С участието си в Кампанията, Участникът изрично се съгласява, че приема настоящите Правила и Условия и се съгласява да ги спазва.

ІІІ. Условия за участие в Кампанията

8. При закупуване на продукти с марката  HOT WHEELS от който и да било физически магазин ХИПОЛЕНД в цялата страна,  на обща минимална стойност 19 лева в един касов бон в рамките на указания период от 25.10.2018г. до 15.11.2018г., всяко лице, което отговаря на изискванията на т. 5 по-горе, може да спечели една от 3000 награди. В играта НЯМАТ ПРАВО на участие клиенти, направили покупка на продукти с марката  HOT WHEELS в онлайн магазина на ХИПОЛЕНД. 

8.1. За получаване на наградата, касовата бележка от покупка на продукт/продукти с марката HOT WHEELS  на обща минимална стойност/на касовия бон/ 19 лева, след финализиране на покупката,   се представя на касата на съответния магазин ХИПОЛЕНД и дава право на притежателя си да изтегли само една скреч карта. При изтриване на покритото поле, скреч картата показва дали участникът печели и, ако да, какъв вид награда печели. При печеливша карта наградата се получава веднага на касата на съответния магазин, в който е направена покупката. При получаване на спечелената награда, скреч картата се предава на касата на магазина.

8.2. Наградите се предлагат в асортимент от различни видове и не подлежат на подбор, а се раздават на случаен принцип, спрямо наличностите от конкретния вид в асортимента в съответния магазин. Учacтниĸ в игpaтa, cпeчeлил нaгpaдa cъглacнo тeзи ycлoвия и пpaвилa, нямa пpaвo нa зaмянa нa cпeчeлeнaтa нaгpaдa c пълнaтa й или чacтичнa пapичнa paвнocтoйнocт, ĸaĸтo и нa зaмянa нa cпeчeлeнa пpeдмeтнa нaгpaдa c дpyгa тaĸaвa.

8.3. Описание на наградите:

  • 1600 броя метална количка Hot Wheels – асортимент от над 20 различни вида
  • 700 броя Камион с влекач Hot Wheels – асортимент от над 4 различни вида
  • 400 броя Писта с изстрелвачка Hot Wheels – асортимент от над 4 различни вида
  • 200 броя Игрален комплект Hot Wheels City – асортимент от 2 различни вида
  • 100 броя Игрален комплект Дракон Hot Wheels

8.4. В Кампанията са включени и общо 200 броя непечеливши скреч карти, на които, при изтриване на покритото поле, се появява надпис „Опитай пак“.

8.5. Всеки Участник има право да участва в Кампанията неограничен брой пъти. Покупката на още продукти с марката HOT WHEELS  на обща минимална стойност над 19лв. в следваща (нова) касова бележка дава право за ново участие в играта чрез теглене на нова скреч карта.

IV. Правни спорове

9. Евентуалните правни спорове, които биха могли да възникват между Организатора и Участниците в Кампанията, ще бъдат решавани по взаимно съгласие, чрез преговори. В случай че постигане на съгласие се окаже невъзможно, спорът следва да се отнесе към компетентните органи за разрешаването му.

V. Условия за валидност

10. Организаторът не поема отговорност при невалидни или изгубени касови бележки (точки 8.1. и 8.5.).

VI. Прекратяване на Кампанията

11. Организаторът има право да прекрати Кампанията по всяко време, като обяви това по подходящ начин (ще бъдат свалени рекламните материали в магазините, ще бъде спряна ТВ кампанията, ще бъде обявено в официалния сайт на Хиполенд www.hippoland.net и на официалната фейсбук страница на Хиполенд), в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на настоящите Правила или форсмажорни обстоятелства, като в тези случаи не се дължи компенсация на Участниците.

VII. Други

12. Организаторът си запазва правото да изменя Правилата през Периода на Кампанията при възникване на технически причини или поради промени в действащото приложимо законодателство, както и поради разпореждания на компетентни държавни органи, както и когато Организаторът прецени това за необходимo. Промяната на правилата ще бъде обявена в официалните канали на ХИПОЛЕНД АД: на официалния сайт www.hippoland.net и на официалната фейсбук страница. С пpoдължaвaнe нa yчacтиeтo cи в Кампанията cлeд пpoмянa нa ycлoвиятa, ce cчитa, чe yчacтницитe ca ce cъглacили cъc cъoтвeтнитe нoви или пpoмeнeни ycлoвия.

13. Личните данни на всички участници в играта са обект на строга конфиденциалност и няма да бъдат споделяни по никакъв начин.

14. XИΠOЛEHД AД cи зaпaзвa пpaвoтo дa пpeдпpиeмe вcичĸи нeoбxoдими мepĸи, зa дa пpeдoтвpaти или пpeycтaнoви измaми или oпити зa измaми във вpъзĸa c кампанията, ĸoитo мoгaт дa peфлeĸтиpaт нeгaтивнo въpxy имиджa нa кампанията, XИΠOЛEHД или Mattel Inc.

15. Участието в Кампанията означава, че участниците са запознати с настоящите условия и правила за провеждането й и се съгласяват изцяло с тях.

16. Настоящите условия се разпространяват чрез публикуването им в интернет страницата на ХИПОЛЕНД и https://www.facebook.com/hippoland.bg/, както и са обявени във всички физически магазини ХИПОЛЕНД.

17. Служителите на ХИПОЛЕНД АД  Mattel Inc, както и членовете на техните семейства, нямат право на участие в играта.

Назад към всички статии