БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ОБЩИ УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА С НАГРАДИ Купи конструктор/и LEGO® от серията LEGO® CITY и можеш да спечелиш една от 3000 страхотни награди!

ПЕРИОД НА ИГРАТА:

19.04.-15.05.2019г., или дo изчepпвaнe нa пpeдвидeнитe ĸoличecтвa зa нaгpaди.

ТЕРИТОРИАЛЕН ОБХВАТ НА ИГРАТА:

Република България Магазините на ХИПОЛЕНД в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Благоевград, Велико Търново, Стара Загора, Сливен, Хасково, Пазарджик, Габрово, Добрич. Важи само за физическите магазини Хиполенд.

УЧАСТНИЦИ В ИГРАТА:

Всички лица, които закупят продукт/продукти с марката LEGO от серията LEGO CITY , от магазините на ХИПОЛЕНД, в периода на играта. В играта НЯМАТ ПРАВО на участие клиенти, направили покупка на продукти LEGO от серията LEGO CITY  в онлайн магазина на ХИПОЛЕНД www.hippoland.net.

НАГРАДИ:

1000 бр. 15% отстъпка за следваща покупка LEGO

1200 бр. LEGO CITY Стикери             

600 бр. LEGO CITY Пликче изненада              

90 бр. LEGO CITY Пожар на доковете 60213

85 бр. LEGO CITY Полиция – преследване с дрон 60207

10 бр. LEGO CITY Спасителна акция от пожар в бургер бар 60214

10 бр. LEGO CITY Полиция – арест с парашут 60208

5 бр. LEGO CITY Полиция – кражба на диаманти 60209            


МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА:

Всяко лице, направило покупка на продукт/продукти с марката LEGO от серията LEGO CITY, в който и да било физически магазин ХИПОЛЕНД в периода на ИГРАТА, има право да изтегли скреч карта на касата, след финализиране на покупката. При изтриване на покритото поле се разбира дали картата е печеливша.

За една покупка с продукт/продукти с марката LEGO от серията LEGO CITY, без значение от общата стойност на касовата бележка, клиентът има право да изтегли САМО ЕДНА скреч карта. Броят на участията е неограничен.

Участник в играта, спечелил награда съгласно тези условия и правила, няма право на замяна на спечелената награда с пълната й или частична парична равностойност, както и на замяна на спечелена предметна награда с друга такава. 

ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ:

Предметните награди се получават веднага, на касата на магазина, в който е изтеглена скреч картата. След изтичане на Играта на 15.05.2019 г., предметни награди няма да се раздават.

При получаване на спечелената награда, скреч картата се предава на касата на магазина.

Πpи пeчaлбa 15% отстъпка за следваща покупка: При изтегляне на този подарък, клиентът запазва скреч картата за себе си, докато не я използва. Наградата от 15% важи за следващата покупка на конструктори LEGO от всички серии до 31.05.2019г. Не важи за LEGO стоки в текущи акции, промоции и каталози и не се комбинира с други карти за отстъпки, валидни в Хиполенд. Отстъпката не важи за поръчка в електронния магазин на Хиполенд www.hippoland.net. След приключване на покупката, тази скреч карта се предава на касата на магазина.

ДРУГИ УСЛОВИЯ

 ХИПОЛЕНД АД си запазва правото да предприеме всички необходими мерки, за да предотврати или преустанови измами или опити за измами във връзка с играта, които могат да рефлектират негативно върху имиджа на играта, ХИПОЛЕНД.

Участието в играта означава, че участниците са запознати с настоящите условия и правила за провеждането й и се съгласяват изцяло с тях.

Настоящите условия се разпространяват чрез публикуването им в интернет страницата на ХИПОЛЕНД, както и са обявени във всички физически магазини ХИПОЛЕНД. 

Служителите на ХИПОЛЕНД АД , както и членовете на техните семейства, нямат право на участие в играта.

Назад към всички статии