БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Общи условия и правила за провеждане на играта с награди "BEN 10 Мания"!

ПЕРИОД НА ИГРАТА:

22.03. – 14.04.2019г., или до изчерпване на обявеното количество награди.

ТЕРИТОРИАЛЕН ОБХВАТ НА ИГРАТА:

Република България Магазините на ХИПОЛЕНД в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Благоевград, Велико Търново, Стара Загора, Сливен, Хасково, Пазарджик, Габрово, Добрич. Играта BEN 10 Мания важи само за физическите магазини Хиполенд.

УЧАСТНИЦИ В ИГРАТА:

Всички лица, които закупят продукт/продукти с марката BEN 10  на обща минимална стойност 17,00 лева в една касова бележка, от магазините на ХИПОЛЕНД, в периода на играта. В играта НЯМАТ ПРАВО на участие клиенти, направили покупка на продукти BEN 10 в онлайн магазина на ХИПОЛЕНД, www.hippoland.net

НАГРАДИ:

Каравана BEN 10

3

Фигури BEN 10 Power Up

30

Спортни сакчета BEN 10

1800

Магнити BEN 10

800

Силиконови гривни BEN 10

400


МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА: Всяко лице, направило покупка на продукт/продукти с марката BEN 10 на обща минимална стойност 17,00 лева в една касова бележка, в който и да било физически магазин ХИПОЛЕНД в периода на ИГРАТА, има право да изтегли скреч карта на касата, след финализиране на покупката. При изтриване на покритото поле се разбира дали картата е печеливша.

За една касова бележка с продукт/продукти с марката BEN 10 на обща минимална стойност от 17,00 лв, без значение от общата стойност на касовата бележка, клиентът има право да изтегли САМО ЕДНА скреч карта. Броят на участията е неограничен.

Участник в играта, спечелил награда съгласно тези условия и правила, няма право на замяна на спечелената награда с пълната й или частична парична равностойност, както и на замяна на спечелена предметна награда с друга такава. 

ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ:

Предметните награди се получават веднага, на касата на магазина, в който е изтеглена скреч картата.

При получаване на спечелената награда, скреч картата се предава на касата на магазина.

ДРУГИ УСЛОВИЯ

ХИПОЛЕНД АД си запазва правото да предприеме всички необходими мерки, за да предотврати или преустанови измами или опити за измами във връзка с играта, които могат да рефлектират негативно върху имиджа на играта, ХИПОЛЕНД.

Участието в играта означава, че участниците са запознати с настоящите условия и правила за провеждането й и се съгласяват изцяло с тях.

Настоящите условия се разпространяват чрез публикуването им в интернет страницата на ХИПОЛЕНД, както и са обявени във всички физически магазини ХИПОЛЕНД. 

Служителите на ХИПОЛЕНД АД , както и членовете на техните семейства, нямат право на участие в играта.

Назад към всички статии