БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

NERF MANIA в Хиполенд!

 

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА С НАГРАДИ  Nerf  Мания  

  

ПЕРИОД НА ИГРАТА:

13.04. - 13.05.2018г., или до изчерпване на обявеното количество награди.

 

ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА:

Hasbro Romania SRL / и ХИПОЛЕНД АД

 

ТЕРИТОРИАЛЕН ОБХВАТ НА ИГРАТА:

Република България Магазините на ХИПОЛЕНД в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Благоевград, Велико Търново, Стара Загора, Сливен, Хасково, Пазарджик, Габрово, Добрич.

 

УЧАСТНИЦИ В ИГРАТА:

Всички лица, които закупят продукт/продукти с марката NERF  на обща минимална стойност 24,98 лева в една касова бележка, от магазините на ХИПОЛЕНД, в периода на играта. В играта НЯМАТ ПРАВО на участие клиенти, направили покупка на продукти NERF в онлайн магазина на ХИПОЛЕНД, www.hippoland.net

 

НАГРАДИ:

 

NERF N-STRIKE ELITE Стрели 12 бр.

1700

NERF ZOMBIE STRIKE Пистолет SIDESTRIKE

100

NERF Мега бластер CYCLONESHOCK

60

NERF Бластер IONFIRE MODULUS

100

NERF Бластер ACCUSTRIKE ALPHAHAWK

40

 

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА: Всяко лице, направило покупка на продукт/продукти с марката NERF на обща минимална стойност 24,98 лева в една касова бележка, в който и да било физически магазин ХИПОЛЕНД в периода на ИГРАТА, има право да изтегли скреч карта на касата, след финализиране на покупката. При изтриване на покритото поле се появява изписана спечелената награда.

Всяка скреч карта е печеливша.

За една касова бележка с продукт/продукти с марката NERF на обща минимална стойност от 24,98 лв, без значение от общата стойност на касовата бележка, клиентът има право да изтегли САМО ЕДНА скреч карта. Броят на участията е неограничен.

Участник в играта, спечелил награда съгласно тези условия и правила, няма право на замяна на спечелената награда с пълната й или частична парична равностойност, както и на замяна на спечелена предметна награда с друга такава.

 

ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ:

 

Предметните награди се получават веднага, на касата на магазина, в който е изтеглена скреч картата.

При получаване на спечелената награда, скреч картата се предава на касата на магазина.

 

ДРУГИ УСЛОВИЯ

 

Участникът, с участието си в играта, се съгласява да бъде фотографиран,

показван и обявяван по всякакъв начин в публичното пространство/ в електронни и печатни медии като спечелил награда/ за целите на настоящата и бъдещи рекламни акции на ХИПОЛЕНД АД.

ХИПОЛЕНД АД си запазва правото едностранно да обяви за недействителни, да отмени или да промени детайли на играта и/или да ревизира условията без предварително предизвестие и, с продължаване на участието си в играта след промяна на условията, се счита, че участниците са се съгласили със съответните нови или променени условия.

ХИПОЛЕНД АД си запазва правото да предприеме всички необходими мерки, за да предотврати или преустанови измами или опити за измами във връзка с играта, които могат да рефлектират негативно върху имиджа на играта, ХИПОЛЕНД или NERF/Hasbro.

Участието в играта означава, че участниците са запознати с настоящите условия и правила за провеждането й и се съгласяват изцяло с тях.

Настоящите условия се разпространяват чрез публикуването им в интернет страницата на ХИПОЛЕНД и https://www.facebook.com/hippoland.bg/, както и са обявени във всички физически магазини ХИПОЛЕНД.

 

Служителите на Hasbro Romania SRL  и ХИПОЛЕНД АД , както и членовете на техните семейства, нямат право на участие в играта.

Назад към всички статии