БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ЛЕГО СУПЕР МАРИО в ХИПОЛЕНД!

Страхотна новина от LEGO! Вече е на пазара най-новата серия конструктори СУПЕР МАРИО, официално лицензирана от Nintendo и базирана на легендарната игра Super Mario Bros. Чрез колекция LEGO Super Mario™ популярната игра „излиза“ от виртуалния свят и „преминава“ в нашия триизмерен, за да достави още повече веселие и ярки игрови емоции. Играта в LEGO вариант по нищо не се отличава от електронния прототип. Преодоляват се различни изпитания, събират се точки, печелят се награди.

Феновете попадат директно в изпълнената със забавления вселена на LEGO® Super Mario™ още със стартовия комплект Приключения с Mario – начална писта,  включващ 7 екшън тухлички за различни взаимодействия с фигурата на LEGO Mario™. LEGO образецът на главния герой е точно копие на героя на Nintendo: сини шорти с тиранти, червена блуза и специфичната шапка с буква М, с добавени детайли, които правят играта още по-ярка и жива. LEGO® Mario™ има сензори за цвят и LCD екрани в очите, устата и корема, за да показва над 100 различни мигновени реакции на движение. Включен е и високоговорител, който възпроизвежда емблематични звуци и музика от видеоиграта. Фигурата на LEGO® Mario™ се захранва с батерии и, чрез интерактивните й функции, играчите получават незабавна обратна връзка и награди за творчество. Пакетите с добавки предоставят на Марио допълнителни невероятни умения, с които да победи враговете и да събере повече монети. 10-те колекционерски пакета с герои извеждат играта до ново ниво. Всеки пакет съдържа вражески герой за конструиране.  Дали ще е Paragoomba, Fuzzy, Spiny или Buzzy Beetle? Или може би Bullet Bill, Bob-omb, Eep Cheep, Blooper, Urchin? Или пък страшният призрак Peepa?

 

Към колекцията е разработено и специално безплатно приложение LEGO Super Mario за подобрена игра, с инструменти за мащабиране и завъртане на изгледа, улесняващи построяването, с идеи за още творчески начини за строене и игра, с безопасен форум за споделяне на идеи с приятели.

Mario без граници! Страхотни за самостоятелна игра или групови състезания, конструкторите LEGO Super Mario довеждат любим на поколения деца и родители електронен герой в реалния свят.

 

Разгледай цялата колекция тук:

 

Назад към всички статии