БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Duplo - първи стъпки в света на творчеството

Конструкторите от серията LEGO Duplo са предназначени за най-малките – от 18 месеца до 5 години. За да могат да се справят малките детски ръчички, тухличките Duplo са големи, цветни и привличащи вниманието. С тяхна помощ децата развиват въображението, изживяват различните емоции, забавляват се и учат нови неща.

Комплектите от новата колекция „Моят първи…“ развиват творческа мисъл у децата още от най-ранна възраст. Те ще построят своята първа кола, първа калинка, първите си пъзели, животни, забавни творби.

С новите LEGO Duplo модели малките дечица ще се превъплътят в ролята на малки фермери, построявайки конюшня за понита и фермерски пазар с много домашни любимци наоколо. Разкажете на децата си за приключенския живот във фермата, помогнете им да научат имената на животните и звуците, които те издават.

А за най-малките дами, които мечтаят да бъдат принцеси, изненада са новите модели LEGO Duplo Disney Princess. Малките госпожици са поканени на чаено парти с Бел, както и в кулата на Рапунцел, която могат да конструират по свой начин.

През 2018г. ще се радваме на още нови модели от любимите ни LEGO Duplo конструктори. Ще строим и ще се забавляваме заедно.

Разгледайте всички нови конструктори от серията LEGO Duplo тук.

Назад към всички статии