БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Лаборатория за експерименти

 

С този комплект на италианската марка Clementoni и английския Science музей науката наистина е игра  

Представяте ли си всички учители по точни науки да преподаваха материала не суховато, ами чрез игра? И да поставяха за домашно не план на урока, ами всеки да представи любимата си научна игра?...Докато чакаме това да стане, защо да не ви разкажем за един от най-търсените ни от ученици на 7+ образователни комплекти: Лаборатория за физични и инженерни експерименти. На италианската марка Clementoni. С одобрението на Музея на науката в Лондон (Science Museum), който, както знаем, е от световна величина.

Лаборатория за физични и инженерни експерименти на Clementoni    

С този образователен комплект бъдещите известни откриватели правят опити с химични реакции. Отĸpиват ĸaĸ paбoтят лocтoвeтe и зъбнитe мexaнизми като изгpaждaт paбoтна мaшина.  Богато илюcтpованият нapъчниĸ с 32 страници и ръководството за сглобяване ги превеждат пpeз вcеки етап от играта напълно безопасно.

 

Комплектът съдържа над 50 части, сред които модел на атом, пипета, латексови ръкавици, защитни очила,   епруветки за разтвори, балони, спринцовка, сертифицирани химически субстанции, механични компоненти, везна и т.н. – въобще всичко, което му трябва на един малък любител на експерименти. С лабораторията на Clementoni вашите малки любопитковци ще разделят разтвори, ще мерят пеха-то, ще доказват законите на физиката. Опитите са толкова забавни, че да ги правят ще се прииска не само на момчетата (за които по default се смята, че си падат по точните науки), но и на момичетата, на вас като родители, на баба и дядо (не е задължително да са бивши учители)...Деветдесет и девет предизвикателства от света на физиката, инженерните науки и химията. Чудесна възможност за развитие на въображениието и експериментаторския ентусиазъм.

 

За Clementoni и Science Museum

 

Италианската компания Clementoni е създадена през 60-те години на XX век. Марио Клементони прави първия си образователен комплект за деца, за да покаже колко важна за науката е всъщност играта. Оттогава до днес компанията следва неговата философия за значението на играта и помага на деца от цял свят да развиват въображението си. С научните комплекти на Clementoni те правят опити, откриват невероятни факти и научават как са направени всички неща.  

Science Museum е открит през XIX век в Лондон. Галерията за деца отваря врати през 1931 г. Оттогава до днес този музей поставя на първо място интересите на децата пред тези на експертите.

До 3 януари 2022 г. Лабораторията за физични и инженерни експерименти от Clementoni & Science Play е с намаление.

Назад към всички статии