БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Извън пределите на града с новите модели LEGO City

Защо всички обичаме LEGO? Защото с него въображението винаги работи, забавлението е гарантирано, ученето е лесно и дори няма значение на колко години сме, за да ни е интересно да играем с любимите конструктори.

Знаете ли, че LEGO тухличката навърши 60 години? По този повод в Ню Йорк създадоха половинтонова LEGO тухличка, която бързо стана атракция за малки и големи.

Всяка LEGO серия е уникален начин за игра и съпреживяване на различни житейски ситуации и емоции. От януари 2018г. се радваме и на изцяло нови модели от любими LEGO серии, част от които вече са в Хиполенд. Можете да ги видите тук.

Нека надникнем в света на новите конструктори от серията LEGO City, за да разберем повече за приключенията, които ни очакват.

Конструкторите LEGO City пресъздават градския живот с моделите, изобразяващи сгради, спешни случаи (Полиция и Пожарна), превозни средства, строителство и какво ли още не.

С новите модели от серията LEGO City излизате и извън пределите на града! Присъединете се към минните експерти, търсещи безценно злато за най-хубавия град на света, управлявайки големи машини. Копайте смело, но бъдете внимателни, тъй като наоколо бродят паяци, скрити надълбоко, които ви дебнат.

Полицията от LEGO City вече е и в планината, за да пази жителите на града. Впуснете се в търсене на бандитите и техните планински скривалища. Имате различни превозни средства, за да го направите: полицейски хеликоптер, ATV, кола, кросов мотоциклет, джип 4х4. Мисията е много отговорна, ще се справите ли?

Мечтаете ли да впечатлите посетителите на града с някое от новите невероятни превозни средства? Дайте газ на колата за рекорди или направете запомнящо се въздушно шоу със самолет!

Разгледайте всички нови конструктори от серията LEGO City тук.

Назад към всички статии