БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Избери 2 конструктора от серията LEGO STAR WARS, плати 1!

 

ИЗБЕРИ 2 КОНСТРУКТОРА ОТ СЕРИЯТА LEGO Star Wars, ПЛАТИ 1!

Промоцията е валидна при едновременна покупка на два или повече конструктора от серията LEGO Star Wars.

Период на промоцията: 15.06.-15.07.2017

Промоцията е валидна във всички магазини на  Хиполенд и в онлайн магазина www.hippoland.net

Безплатен е конструкторът на по-ниска или на същата цена.

Промоцията не се комбинира с отстъпките, получавани при покупка с картите Хипо+,  Хипо ВИП, както и с други карти за отстъпка, валидни в Хиполенд.

Притежателите на карта ХИПО ЛЕГО КЛУБ получават допълнителни 7% отстъпка от редовната цена на конструктора, който ще бъде платен.

При  изчерпан артикул от вече направена онлайн поръчка на два конструктора LEGO STAR WARS, в резултат на което поръчката не може да бъде изпълнена коректно и не са изпълнени условията на промоцията за закупуване на поне 2 конструктора LEGO STAR WARS (избери 2 конструктора, плати 1), промоцията ще важи само ако изчерпаният конструктор LEGO STAR WARS бъде заменен с друг конструктор LEGO STAR WARS.

Механизъм на промоцията при онлайн поръчка:

  1. Избери конструктор LEGO STAR WARS;
  2. Добави го в пазарската количка
  3. Избери втори конструктор LEGO Star Wars, който искаш да получиш като подарък (на същата или по-ниска цена)
  4. Добави го в „пазарската количка“.
  5. Завърши поръчката си. При завършването й, ще видиш калкулирана отстъпка на цялата покупка в размер на стойността на по-евтиния артикул, който получаваш подарък.  
  6. Ако си избрал два еднакви конструктора, получаваш единия безплатно
  7. Ако си избрал три конструктора, получаваш, единия безплатно (този с най-ниската цена). Ако си избрал три конструктора на еднаква стойност, получаваш единия безплатно;
  8. Ако си избрал четири конструктора, получаваш два от тях безплатно (двата с най-ниската цена). Ако си избрал четири конструктора на еднаква стойност, получаваш два от тях безплатно;
  9. Ако си избрал пет конструктора, получаваш два конструктора безплатно (двата с най-ниската цена); Ако си избрал пет конструктора на еднаква стойност, получаваш два от тях безплатно;
  10. Ако си избрал шест конструктора, получаваш три конструктора безплатно (трите с най-ниската цена). Ако си избрал шест конструктора на еднаква стойност, получаваш три от тях безплатно;

В случай че желаете да върнете артикул/и в добър търговски вид, закупени по време на промоцията, сумата за връщане към Вас ще бъде преизчислена така, че да отговаря на условията на промоцията. Пример:

Купувате един артикул на стойност 43,98., един артикул на стойност 107 лв., един на стойност 58,98лв. и един на стойност 157.00 лв. Съгласно условията на промоцията, получавате двата артикула на по-ниска цена безплатно. Сумата, която трябва да заплатите за четирите артикула, е 264 лв. (107 лв. +157 лв.). В случай че желаете да върнете артикула на стойност 107 лв, поръчката Ви ще се състои от три конструктора на стойност 43,98 лв, 58,98 лв. и един на стойност 157 лв. Съгласно условията на промоцията сумата за плащане по тази поръчка ще бъде 215,98 лв. ( 157 лв.+ 58,98 лв.,), а конструкторът за 48,98 получавате безплатно. Сумата, която ще бъде възстановена при връщането на конструктора (на стойност 107 лв.), е 48.02 лв., която е  разликата между първоначално платената сума ( 264 лв.) и преизчислената сума за новата поръчка, след като сте върнали конструктора (215,98 лв).

Купувате един конструктор на стойност 43,98лв. и един конструктор на стойност 107лв. Съгласно условията на промоцията, получавате конструктора на по-ниската цена безплатно. Сумата, която трябва да заплатите, е 107 лв.  В случай че желаете да върнете конструктора на стойност 107 лв, поръчката Ви става само с един конструктор на стойност 43,98 лв. и са нарушени условията на промоцията. Сумата, която ще Ви бъде възстановена при връщането на конструктора (на стойност 107 лв.), е 63.02 лв., която е  разликата между първоначално платената сума ( 107 лв.) и преизчислената сума за новата поръчка на конструктора (43,98 лв). 

При покупка от онлайн магазина на Хиполенд, конструкторите в настоящата промоция не подлежат на отстъпките по чл.5., (подточки 1,2,3,) от Общите условия на Хиполенд АД за ползване на интернет магазина www.hippoland.net и за извършване на покупки на стоки през него. 

Разгледай нашите LEGO STAR WARS предложения тук

Назад към всички статии