БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Избери 2 или повече конструктора от серията LEGO Duplo и вземи -30%!

Период на промоцията: 19.09-13.10.2019г.

Общи условия на промоцията „Избери 2 или повече конструктора от серията LEGO Duplo и вземи -30%!“

• Отстъпката от -30% важи при покупка едновременно на два или повече конструктора от цялата серия LEGO Duplo в един касов бон.

• Притежателите на карта ХИПО ЛЕГО КЛУБ получават допълнителна отстъпка от -7%, при покупка едновременно на два или повече конструктора от цялата серия LEGO Duplo в един касов бон. Седемте процента се начисляват само на LEGO Duplo артикулите в касовият бон.

• Офертата НЕ се комбинира с отстъпките, получавани при покупка с карти Хипо+ и Хипо ВИП, както и с други карти за отступки, валидни в Хиполенд.

• Офертата НЕ се комбинира с отстъпките от 3, 5 и 7%, ползвани от VIP потребителите на онлайн магазина на Хиполенд.

• При изчерпан конструктор от вече направена поръчка онлайн на 2 или повече конструктора, следва:

- Ако поръчката не може да бъде изпълнена за 2 или повече конструктора и не са изпълнени условията на офертата, отстъпката от -30% ще важи при заместването му с друг конструктор от серията LEGO Duplo.

- Ако поръчката не може да бъде изпълнена за 2 или повече конструктора (поради нежелание на клиента да замести изчерпан конструктор с друг наличен от серията LEGO Duplo) и не са изпълнени условията на офертата за начисляване на отстъпката от-30%, клиентът може да откаже поръчката или да закупи артикула на редовната му цена.

• В случай, че желаете да върнете конструктор(и) LEGO Duplo в добър търговски вид, закупени по време на офертата с отстъпка -30%, в резултат на което не са изпълнени условията за начисляване на отстъпка, крайната сума за връщане към Вас ще бъде преизчислена по следния начин:

ПРИМЕР:

Ако сте закупили един конструктор LEGO Duplo на стойност 21,98 лв. и един на стойност 64,98 лв., общата стойност е 86,96 лв., а сумата, която ще заплатите, е 60,87 лв. (86,96 лв. с -30% отстъпка. Ако впоследствие решите да върнете конструктора на стойност 21,98 лв., сумата на поръчката Ви ще бъде преизчислена, тъй като не са спазени условията на офертата. Поръчката Ви вече ще е само с 1 конструктор на стойност 64,98 лв. Сумата, която ще трябва да заплатите е разликата между първоначално заплатената сума от 60,87 лв. и стойността на другия закупен конструктор с отстъпка.

• При връщане на конструктор, закупен от онлайн магазина при условията на тази оферта, е необходимо да изпратите и касовия бон за цялата покупка. След преизчисляването й, ще Ви бъде издаден нов касов бон.

• При покупка от онлайн магазина на Хиполенд, конструкторите в настоящата оферта НЕ подлежат на отстъпка по чл.5, т.5 (подточки 1,2,3) от Общите условия на Хиполенд АД за ползване на интернет магазина www.hippoland.net за извършване на покупки на стоки през него.

Разгледай нашите LEGO Duplo предложения тук.

Назад към всички статии