БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Избери 1 конструктор LEGO TOY STORY и вземи -15%, избери 2 или повече и вземи -30%!

Общи условия за промоцията "Купи 1 конструктор от серията LEGO TOY STORY, вземи 15% отстъпка! Купи 2 или повече, вземи 30% отстъпка!"

• Отстъпката важи при покупка на конструктори от цялата серия LEGO TOY STORY от онлайн магазина и във физическите магазини Хиполенд.

• Отстъпката от -15% важи при покупка на един конструктор от цялата серия LEGO TOY STORY.

• Отстъпката от -30% важи при покупка едновременно на два или повече конструктора от цялата серия LEGO TOY STORY в един касов бон.

• Притежателите на карта ХИПО ЛЕГО КЛУБ получават допълнителна отстъпка от -7% върху вече намалената с -15% или -30% цена на конструктори от серията LEGO TOY STORY по тази оферта.

• Офертата не се комбинира с отстъпките, получавани при покупка с карти Хипо+ и Хипо ВИП, както и с други карти за отстъпки, валидни в Хиполенд.

• При изчерпан конструктор от вече направена поръчка онлайн на 2 или повече конструктора, следва: 

- Ако поръчката не може да бъде изпълнена за 2 или повече конструктора и не са изпълени условията на офертата, отстъпката от -30% ще важи при заместването му с друг конструктор от серията LEGO TOY STORY.

- Ако поръчката не може да бъде изпълнена за 2 или повече конструктора (поради нежелание на клиента да замести изчерпан конструктор с друг наличен от серията LEGO TOY STORY) и не са изпълнени условията на офертата за начисляване на отстъпката от -30%, ще бъде начислена отстъпка от -15% за закупен един конструктор от серията LEGO TOY STORY.

• В случай, че желаете да върнете конструктор(и) LEGO TOY STORY в добър търговски вид, закупени по време на оферата с отстъпка -30%, в резултат на което не са изпълнени условията за начисляване на отстъпка, крайната сума за връщане към Вас ще бъде преизчислена по следния начин:

ПРИМЕР:

Ако сте закупили един конструктор LEGO TOY STORY на стойност 21,98 лв. и един на стойност 64,98 лв., общата стойност е 86,96 лв., а сумата, която ще заплатите, е 60,87 лв. (86,96 лв с -30% отстъпка). Ако впоследствие решите да върнете конструктора на стойност 21,98 лв., сумата на поръчката Ви ще бъде преизчислена, тъй като не са спазени условията на офертата. Поръчката Ви вече ще е само с 1 конструктор на стойност 55,23 лв. (с начислена отстъпка от 15%). Сумата, която ще трябва да заплатите, е 5,64 лв. (разликата между първоначално заплатената сума от 60,87 лв. и стойността на другия закупен конструктор с отстъпка от 15% - 55,23 лв.).

• При връщане на конструктор, закупен от онлайн магазина при условията на тази оферта, е необходимо да изпратите и касовия бон за цялата покупка. След преизчисляването й, ще Ви бъде издаден нов касов бон.

• При покупка от онлайн магазина на Хиполенд, конструкторите в настоящата оферта не подлежат на отстъпка по чл.5, т.5 (подточки 1,2,3) от Общите условия на Хиполенд АД за ползване на интернет магазина www.hippoland.net за извършване на покупки на стоки през него.

• Офертата важи само за физически лица, училища, детски градини, държавни и общински институции. Офертата не важи за търговци - юридически лица.

 

Разгледай нашите LEGO TOY STORY предложения тук

Назад към всички статии