БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ХИПОЛЕНД ПЛОВДИВ ОТВАРЯ ВРАТИ ДВА ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ!

През 2005 година в Пловдив, се роди веригата за детски усмивки  ХИПОЛЕНД. Сега, 9 години след старта, ХИПОЛЕНД Пловдив  ще посрещне клиентите си два пъти по-голям, с още повече качествени стоки за Вашите деца, с нови атракции за малки и големи.

Още на входа, с праисторически рев ще Ви приветства истински динозавър от далечното минало. Едва прекрачили прага, Вие попадате в чудния свят на играчките с любимите марки на всички малки момченца и момиченца! Посрещат Ви красавицата BARBIE, за която мечтаят малките дами, и костенурките Нинджа, любими герои на поколения деца. След това попадате в света на високите скорости в кътовете на MAISTO и HOT WHEELS. Феновете на конструирането ще открият огромно разнообразие на модели LEGO, а любителите на пъзелите ги очакват прекрасните тематични серии на CLEMENTONI. И още много, много играчки в обновения и два пъти по-голям ХИПОЛЕНД!

За всички вече пораснали деца във вътрешността на магазина има друга изненада: напълно реставриран Трабант! Соцвозилото е тунинговано и превърнато в шикозен кабриолет, само за снимка! Не пропускайте тази възможност! 

 Но това не е всичко!

За да отбележим подобаващо старта на два пъти по-големия и пълен със забавления ХИПОЛЕНД в град Пловдив, сме предвидили и щедри отстъпки! Само на 23 и 24 август, събота и неделя, на всички пловдивчани и гости на града, които ни посетят, предоставяме 20% отстъпка  на всички модели Лего и Барби, 20% отстъпка на всички ученически раници и 20% отстъпка на всички бебешки колички!

Елате,  вижте и пазарувайте смело в обновения ХИПОЛЕНД ПЛОВДИВ!

 

*Отстъпките важат и при пазаруване в магазин Хиполенд в Мол Пловдив.

*Отстъпките не важат за стоки от горепосочените продуктови групи, включени в Акция 7 или в други текущи промоции.

 

 

 

Назад към всички статии