БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ХИПОЛЕНД подкрепя каузата на Националната информационна кампания „Ваксинко“

ХИПОЛЕНД се присъединява като партньор на Националната пациентска организация, Български червен кръст, Българската педиатрична асоциация и Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България, които стартират  Национална информационна кампания „Ваксинко“, за образоване и насърчаване на родителите да спазват задължителния имунизационен календар и за популяризиране на необходимостта от задължителна имунизация в името на здравето на нашите деца.

Кампанията „Ваксинко“ цели да предостави на родителите актуална, достоверна и надеждна информация относно ваксините и тяхното приложение. По този начин хората ще могат да се чувстват спокойни, че вземат най-правилното решение за своето дете.

Всички настоящи и бъдещи родители ще имат възможност да се срещнат с лекари- доброволци на Национална пациентска организация в магазини Хиполенд, в следните дни и часове:


- 22.10.2016 г. в магазин ХИПОЛЕНД  в Мол Парадайс, от 17:00 до 20:00 ч.
 - 25.10.2016 г. в магазин ХИПОЛЕНД  Mall Bulgaria, от 17:00 до 20:00 ч.
 - 27.10.2016 г. в магазин ХИПОЛЕНД  Serdika Mall, от 17:00 до 20:00 ч.

Консултациите са безплатни. Здравните експерти ще се погрижат да предоставят изчерпателна информация, засягаща имунизацията, като ще бъде обърнато специално внимание на риска за здравето на детето при пропускане на задължителното ваксиниране и възможните начини за докладване на нежелани реакции.

Кампанията се провежда  под патронажа на Министерство на здравеопазването.

Назад към всички статии