БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ХИПОЛЕНД - МАГАЗИН ЗА ИГРАЧКИ ИЛИ ЧАСТ ОТ ПРИКАЗКАТА!

Скъпи деца и родители от красивия Велико Търново!

Скъпи приятели!

Вие ни познавате отдавна….още от 2007г. Почти цяло едно поколение деца от прекрасния ви град израсна с висококачествените стоки, които предлага ХИПОЛЕНД! За да продължим да ви радваме все повече и да превръщаме всяко посещение при нас в празник на детските усмивки, обновихме изцяло познатия ви любим магазин!

За да отпразнуваме  заедно с вас, нашите верни клиенти и приятели, тази впечатляваща промяна, сме поканили талантливата малка певица Крисия. Тя ще пее за всички вас и за ХИПОЛЕНД на 2 април, събота, от 17 часа, на сцената на ниво партер в Мол Велико Търново! Ще имате възможността да чуете на живо и новата песен на ХИПОЛЕНД, която Крисия ще изпее за вас и за новия си любим приятел – хипопотама Хипо! Усмивките и доброто настроение са гарантирани!

А това, което ви очаква в обновения ХИПОЛЕНД, е приказната атмосфера, която ще ви върне в детството. Още на входа, с праисторически рев ще Ви приветства истински динозавър от далечното минало. Едва прекрачили прага, Вие попадате в чудния свят на играчките, с любимите марки на всички малки момченца и момиченца! Посрещат Ви красавицата BARBIE, за която мечтаят малките дами, и костенурките Нинджа, любими герои на поколения деца. Следват чудовищните красавици MONSTER HIGH и чаровницата Маша, с верния й приятел Мечока. След това попадате в света на високите скорости в кътовете на MAISTO и HOT WHEELS. Феновете на конструирането ще открият огромно разнообразие на модели LEGO, а любителите на пъзелите ги очакват прекрасните тематични серии на CLEMENTONI. И още много, много играчки в обновения, приветлив, приказен ХИПОЛЕНД в Мол Велико Търново!

Очакваме ви!

 

 

Назад към всички статии