БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Хиполенд и БЧК в обща мисия за по-светла Коледа

Както всяка година Хиполенд ще да зарадва децата, които ще прекарат коледните и новогодишните празници в болница и децата, пострадали в автомобилни катастрофи, като подкрепи БЧК в две от техните коледни кампании, с голямо дарение на чудесни детски играчки.

Част от даренията е предназначена за дечицата, на които се налага да прекарат коледните и новогодишните празници в болнична обстановка. Целта ни е да направим празникът им поне малко по-светъл.

Другата част ще зарадва деца, пострадали при пътнотранспортни произшествия. За тях Българският Червен кръст, Българското национално радио, Националният омбудсман, Федерацията на организациите на карикатуристите, Съюзът на българските художници – секция Карикатура, и Партията на Добрия хумор организираха и благотворителната изложба- конкурс „ЗИМНА ПРИКАЗКА“.

В изложбата се участваха големи български карикатуристи, омбудсманът Мая Манолова, председателят на БЧК Христо Григоров, известни обществени личности и деца. Всички те рисуваха на тема „Пътна безопасност“.
Част от творбите бяха разпродадени на търг, от който Хиполенд закупи 6 карикатури.

 

Назад към всички статии