БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ХИПОЛЕНД се присъединява към благотворителната кампания БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА 2014 – „Да помогнем на децата с вродени заболявания“

За 8-ма поредна година ХИПОЛЕНД  се присъединява към каузата БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА,  под егидата на Президента на Република България. Като българска търговска компания, чиято мисия е да дарява усмивки на децата, ние никога не сме били безучастни към болката и нуждата от навременна и квалифицирана медицинска помощ на хиляди българчета. С дарение на стойност 10 000лв., тази година ХИПОЛЕНД отново се нарежда сред най-крупните корпоративни дарители.
        
Ние, екипът на ХИПОЛЕНД, никога няма да забравим, че има много деца, които се нуждаят от помощ – тук и сега. Присъединяването ни към благотворителната кауза е поредната проява на корпоративна и гражданска отговорност, залегнали в основата на мисията и ценностите, които вече почти 10 години ни ръководят като компания, насочила цялата си енергия да задоволява в максимална степен потребностите от радост и усмивки на всички български деца.
Ние вярваме, че с общи усилия можем и трябва да сбъднем мечтите на децата на България, които са в най-голяма нужда.
На тези малки българчета, които единствено мечтаят да бъдат здрави!
Нека дарените от нас средства, заедно с дарените средства на колкото се може повече  отговорни фирми и хиляди българи с добри и благородни сърца да направят чудото на Коледа възможно! Защото няма нищо по-страшно от болката в детските очи!

Назад към всички статии