БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Cozy Dozys: любимото мече за игра и гушкане преди сън

„Мамо, мамо, завий ми хубаво задния крак! Не мога да заспя така...И Коузи не може!“ Това промърмори сънено 4-годишната ни дъщеря, гушнала новото си интерактивно мече. Ако на играчките се присъждаха звезди като на книги и филми, тази със сигурност щеше да получи пет от максимум пет. Cozy Dozys е плюшено мече, което си взаимодейства с детето по невероятен начин. И с което то няма да се раздели през деня и нощта.

***

Cozy Dozys издава 25 различни звука чрез поставени на главичката и стомахчето му сензори (за които знаете само вие, детето нехае за тях). То „пристига“ в картонена люлка за бебе. Завито е с пухено одеялце в цвят лила, осеяно с бели звезди (къде ли продават такива и за големи?). Има биберон на връвчица, за да не си го загуби и по-бързо да се успокои. Цветът на самото плюшено мече също е успокояващ: малките навярно биха го определили като „мляко с какао“, а големите – като „капучино“.

Погалите ли Cozy Dozys по главата, ще издаде нежен звук. Погъделичкате ли го по коремчето, ще започне да се смее заразително като човек. Ако му дадете биберон, бавно ще притваря клепачи и, когато те натежат от умора, ще се унесе в дълбок сън. Точно като в действителността -  нали знаете как децата заспиват с отворени очи: първо гледат съсредоточено в една точка, после бавно спускат клепачи, докато накрая заспят...а някои от тях, дори като са попораснали, продължават да спят с полуотворени очи, като котките. И Коузи го може това!

Звуците, които издава мечето и 25-те различни начина, по които реагира, се командват от бутон на гърба. Но дори да забравите този бутон включен, няма страшно – Cozy Dozys не е играчка с проглушителен звук, който може да събуди и най-дълбоко заспалия съсед. Всичко при Коузи е нежно, приглушено, деликатно. И не случайно: на английски език cozy означава уютен, удобен, а глаголът doze – дремя, задрямвам, заспивам. Удобно за кратка дрямка или за по-дълъг сън. Приятно за игра, като с любим приятел. Това е накратко интерактивното мече Cozy Dozys за детето ви.

***

Дъщеря ни имаше една любима плюшена катеричка Реджи. Разхождаше я в количка в парка и не я даваше на никого, водеше я на лагерите по ски и гимнастика, слагаше я в куфарчето за екскурзии, качваше я дори на борда на презокеанските полети. Катеричката Реджи е вече с едно око, с половин нос и с изпокъсана опашка. Нейното място гордо зае Коузи. Тържествено обещахме, че на никого няма да я отстъпваме. Чак до края на тийнейджърските години. За периода след годежа май ще се наложи да проведем нов разговор.

 

Назад към всички статии