БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ХИПОЛЕНД – един от най-крупните корпоративни дарители в благотворителната инициатива БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА

ХИПОЛЕНД  приема и се присъединява към каузата БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА под егидата на българските президенти още от първото издание на благотворителната инициатива. Като отговорен корпоративен гражданин, ние не можем да бъдем безучастни към болката и нуждата от навременна и квалифицирана медицинска помощ на хиляди българчета. С дарение на стойност 7 000лв., тази година ХИПОЛЕНД се нарежда след най-крупните корпоративни дарители.

Ние, екипът на ХИПОЛЕНД, никога няма да забравим, че има много деца, които се нуждаят от помощ – тук и сега. Присъединяването ни към благотворителната кауза е поредната проява на корпоративна и гражданска отговорност, залегнали в основата на мисията и ценностите, които ни ръководят като компания, насочила цялата си енергия да задоволява в максимална степен потребностите от радост и усмивки на всички български деца.
Ние вярваме, че с общи усилия можем и трябва да сбъднем мечтите на децата на България, които са в най-голяма нужда.
На тези малки българчета, които единствено мечтаят да бъдат здрави!
Нека дарените от нас средства, заедно с дарените средства на колкото се може повече  отговорни фирми и хиляди българи с добри и благородни сърца да направят чудото на Коледа възможно! Защото няма нищо по-страшно от болката в детските очи!

 

Назад към всички статии