БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

3 000 надежди от Хиполенд за Мони

Хиполенд дари 3 000 лева на малкия Симеон, за да му помогне да се върне към пълноценния си живот.

 Симеон Стоянов Руевски е деветгодишно момче, което води тежка битка с коварен тумор в мозъка. Той вече е претърпял 3 операции в МБАЛ „Свети Иван Рилски“.За съжаление, след интервенциите има остатък, който расте и вече е засегнал сериозно зрението му. За да се върне към пълноценния живот, Мони има нужда от оперативно лечение, на стойност 50 000 евро.
Вече 2 месеца се чака решение от Фонда за лечение на деца, но „случаят“ така и не попада в нито една графа – одобрен или отхвърлен.


Сумата е непосилна за семейството и надеждата за събирането ѝ е в ръцете на благодетели.
Много добри хора вече показаха съпричастността си към сем. Руевски. Едни от тях са
учениците  от 11Г клас на ПМГ Перник. Те организираха концерт, за да съберат средства. Тяхната инициатива бе отразена в предаването „Господари на ефира“, което направи историята на Мони известна за повече хора.
Чрез тях и Хиполенд разбра за силното момченце. Компанията дари 3 000 лв., с надеждата, че Мони скоро ще може да играе нормално с връстниците си.

Възхитени сме от смелостта на деветгодишния Симеон, от смелостта на родителите му и от човечността на учениците на ПМГ Перник. Молим се веригата от благодетели да се увеличи достатъчно скоро и момчето да спази обещанието, което даде пред „Господари на ефира“ – повече усмивки за напред.

Назад към всички статии