БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Общи условия за пазаруване във физическите магазини ХИПОЛЕНД на ЛУД ПЕТЪК, 12.05. и 13.05.2023г. /петък и събота /

Мили приятели,

Във връзка с традиционната национална промоция на ХИПОЛЕНД ЛУД ПЕТЪК, за ваше улеснение даваме няколко кратки отговора какво точно може или съответно няма да е възможно да се случи на ЛУДИЯ ПЕТЪК:

  1. Какво ще се случи на ЛУД ПЕТЪК?

И тази година националната промоция ЛУД ПЕТЪК е 2 дена –  12.05. и 13.05.2023г., петък и събота. В двата дена на промоцията всички продукти в магазините ХИПОЛЕНД ще се продават с 25% отстъпка при покупка на 2 или повече артикула в един касов бон.

  1. Колко време ще трае тази „лудост“?

Петък и събота, 12.05. и 13.05.2023г.

ВНИМАНИЕ! За всеки магазин ХИПОЛЕНД работното време е различно. За удобство можете да проверите на: https://www.hippoland.net/store-locator

  1. Ако на ЛУД ПЕТЪК се свърши това, което съм си избрал, а аз не съм успял да го купя, какво да правя?

Изберете си друго. В дните на ЛУД ПЕТЪК наличностите се променят бързо и дори системата да показва наличност в друг наш магазин /ако в населеното място има такъв/, е твърде възможно тази бройка вече да е в количката на друг клиент.

  1. Има ли гаранция, че в дните на ЛУД ПЕТЪК постоянно ще се зарежда стока?

Гарантираме, че в началото на промоцията всички рафтове ще са пълни със стока. Ще доставяме изчерпана стока към повечето магазини, ако тази стока е налична в централния ни склад.

  1. Ще се комбинира ли отстъпката от 25% с други карти за отстъпка/лоялност, които важат в ХИПОЛЕНД?

В  дните на ЛУД ПЕТЪК ще се пазарува само с 25% отстъпка при покупка на 2 или повече продукта в един касов бон. На 12.05. и 13.05.2023г. не са валидни никакви други карти за отстъпка(Хипо +, Хипо VIP, Хипо LEGO Клуб, програми за лоялност с банки, молове и др.), които приемаме в другите дни на годината.

  1. Мога ли да закупя ваучер с 25% отстъпка?

В тези 2 дена ваучери няма да се продават.

  1. Мога ли да пазарувам в дните на ЛУД ПЕТЪК с предварително закупени ваучери?

Да, можете, в дните на ЛУД ПЕТЪК можете да заплатите покупките си с предварително закупени ваучери и да използвате 25% отстъпка при покупка на 2 или повече продукта в един касов бон. 

  1. Има ли ограничение колко бройки ще купя?

Да. В дните на ЛУД ПЕТЪК можете да закупите до 5 броя от един артикул. Не се допускат продажби на търговци на едро. Търговците на едро могат да се свържат с централен офис на ХИПОЛЕНД  и да договорят количества, които ще закупят в дните преди или след ЛУД ПЕТЪК.

  1. Мога ли, ако нещо се е свършило, да го капарирам и да го платя изцяло на ЛУД ПЕТЪК, а да го взема после?

В дните на ЛУД ПЕТЪК не се допуска капариране на стока. Изключения могат да се направят единствено по преценка на управителя на магазина и след потвърждение на доставчика за наличности от търсените артикули.

  1. Капарирал съм нещо преди време и искам да го взема на ЛУД ПЕТЪК с отстъпка. Може ли?

В дните на ЛУД ПЕТЪК предварително капарирана стока няма да се продава.

  1. Мога ли да заменя неповреден и в добър търговски вид продукт, закупен на ЛУД ПЕТЪК от магазин ХИПОЛЕНД?

Независимо че ЗЗП не го изисква от нас, даваме съгласието си да замените неупотребяван и в добър търговски вид продукт, закупен на ЛУД ПЕТЪК от магазин ХИПОЛЕНД, за друг по ваш избор. Това може да стане само срещу предоставяне на оригинален касов бон за покупката. Новоизбраният продукт следва да бъде на стойността на касовия бон /или на по-висока стойност и доплащане на разликата в цената/, в рамките на един календарен месец от датата на покупката. На новоизбрания продукт отстъпка не се начислява и той се таксува на текущата си цена към момента на замяната. Ако замяната се случи в някой от дните на ЛУД ПЕТЪК – 12.05. и 13.05.2023г., отстъпката от 25% ще бъде валидна.

 Възможно е изчерпване на количествата!

 Хиполенд не гарантира постоянна наличност от всички артикули във всичките си физически магазини, както и в електронния си магазин www.hippoland.net за целия период на промоцията ЛУД ПЕТЪК.

 

 

Назад към всички статии